Портал в режимі тестування та наповнення
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Деснянська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Підприємства Деснянського району стали учасниками виставки «Зроблено в Києві»

Опубліковано 31 травня 2016 року о 16:32
фото

 

Підприємства Деснянського району ТОВ «Новий друк», ТОВ НВП «АтомКомплексПрилад», Державне науково-виробниче підприємство «Картографія», Інститут біоорганічної хімії та нафтохімії НАН України, Дослідне виробництво Інституту органічної хімії НАН України представили власну продукцію і наукові розробки на виставці-презентації продукції київського товаровиробника «Зроблено в Києві», яка пройшла в  Конгресно-виставковому центрі «Chamber Plaza» торгово-промислової палати України.

Виставка пройшла в рамках національного проекту серії виставкових заходів «Зроблено в Україні», започаткованих Департаментом промисловості та розвитку підприємництва Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) спільно з Торгово-промисловою палатою України.

Столичній економіці є чим пишатися, а маркування «Зроблено в Києві» може і повинно бути приводом для гордості. Про це під час відвідування виставки-презентації продукції київського товаровиробника «Зроблено в Києві» заявив перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс. Він переконаний – місцеві компанії вже зараз демонструють надзвичайно високий рівень якості продукції.

 «У Києві сьогодні працює 709 підприємств, на яких зайнято 120,8 тисяч робітників. Загальний обсяг реалізованої продукції за основними видами промислової діяльності у порівнянні з першим кварталом 2015 року зріс на 18,6 % та склав 36,7 млрд грн. Це мовою цифр. На практиці ж я побачив багато не просто цікавих, а справді корисних та якісних розробок, які виготовлені на наших потужностях. Підприємство не лише виготовляє продукцію та дає роботу людям, але й працює на благо економіки столиці», – підкреслив перший заступник голови КМДА.

Всього у виставці взяли участь близько 100 промислових підприємств-виробників, 2 столичних наукових парки, кластер легкої промисловості. На заході були представлені кращі зразки промислової продукції.

Експозицію Деснянського району представив в.о. голови Деснянської райдержадміністрації Віктор Крохмалюк. Віктор Васильович ознайомив присутніх з досягненнями промислового комплексу Деснянського району, відзначивши, що промисловими підприємствами району за січень-березень 2016-го року збільшено реалізацію продукції на 122 відсотки відповідно до аналогічного періоду минулого року.

Також на головній сцені Конгресно-виставкового центру «Chamber Plaza» виступили перший заступник генерального директора ТОВ «Новий друк» Надія Квітка, генеральний директор ТОВ НВП «АтомКомплексПрилад» Олександр Казимиров, директор ДНВП «Картографія» Ірина Руденко, презентувавши продукцію підприємств.

Підприємства-учасники заходу отримали від Київської міської державної адміністрації та Торгово-промислової палати України дипломи Першої виставки «Зроблено в Києві» в рамках національного проекту серії виставкових заходів «Зроблено в Україні».

 «Щиро дякуємо керівникам та представникам підприємств Деснянського району, які взяли активну участь у виставці та представили промисловий та науковий комплекс Деснянського району на найвищому рівні», – сказав Віктор Крохмалюк.

ФОТОЗВІТ


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux