Портал в режимі тестування та наповнення
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Деснянська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Ірина Алєксєєнко: «Вже двічі ОСНи Деснянського району ставали кращими за результатами міського огляду-конкурсу»

Опубліковано 30 червня 2015 року о 15:38

 

 

Органи самоорганізації населення Деснянського району візьмуть участь у Міському конкурсі проектів та програм розвитку місцевого самоврядування, який щойно стартував у Києві.

 

Сьогодні на території Деснянського району зареєстровано 20 органів самоорганізації населення, серед яких 14 – комітети мікрорайонів, 1 – квартальний комітет, 5 – будинкові комітети. Також діє Координаційна рада керівників органів самоорганізації населення, до якої входить 16 ОСНів. Організована систематична співпраця Деснянської райдержадміністрація з ОСНами. Зокрема, керівники органів самоорганізації населення входять до складу консультативно-дорадчих органів при Деснянській РДА, які контролюють якість ремонтних робіт, заходи з благоустрою, озеленення прибудинкових територій, облаштування дитячих та спортивних майданчиків, соціальний захист населення.

 

«Двічі «Комітет мікрорайону «Милославський» Деснянського району ставав переможцем міського конкурсу проектів ОСНів. Так у 2012-му році за рахунок міського бюджету комітетом було реалізовано проект з надання безкоштовних юридичних консультацій, реалізовано проект «Комплексне облаштування елементами ландшафтного дизайну центральної алеї мікрорайону №13 Деснянського району». Сподіваємося, що і цього разу ОСНи гідно представлять Деснянський район на Міському  конкурсі», – говорить член складу конкурсної комісії заступник голови Деснянської райдержадміністрації Ірина Алєксєєнко.

 

Нещодавно відбулося перше засідання Конкурсної комісії Міського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування, участь в якому взяли депутати Київської міської ради, очільники профільних департаментів, зокрема, Департаменту суспільних комунікацій, Департаменту житлово-комунальної інфраструктури, Департаменту міського благоустрою, представники районних у місті Києві державних адміністрацій та інші.

За словами заступника голови Київської міської державної адміністрації Петра Пантелеєва, для органів самоорганізації населення сьогодні відкриваються досить широкі можливості. «Цього року, на відміну від попереднього, міська влада все-таки віднайшла фінансування Конкурсу у розмірі 1 млн гривень, тож тепер слово за громадою», – наголосив Петро Пантелеєв.

Членами Комісії було погоджено аплікативну форму Проектів та програм, а також затверджено розподіл учасників на 5 категорій, залежно від кількості населення території ОСНів.

На засіданні також було вирішено, що при визначенні переможців Конкурсу перевага надаватиметься проектам та програмам, автори яких зможуть додатково залучити позабюджетні джерела фінансування.

Термін подачі проектів та програм для участі в Конкурсі: з 24 червня до 8 липня 2015 року.

Прийом проектів здійснюється спеціалістами Департаменту суспільних комунікацій, за адресою: вул. Хрещатик, 44 (4-й поверх).

Підсумкове засідання Конкурсної комісії заплановано на 15 липня 2015 року.

 

 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux