Портал в режимі тестування та наповнення
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Деснянська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Директори підприємств, установ та організацій Києва відвідали ТОВ «Новий друк»

Опубліковано 17 лютого 2017 року о 16:13
фото

 

 

На базі одного з найбільших поліграфічних підприємств України ТОВ «Новий друк», яке входить до промислового комплексу Деснянського району, відбулося засідання Президії ради директорів підприємств, установ та організацій Києва.

У засідання взяли участь президент Українського союзу промисловців і підприємців Анатолій Кінах; заступник голови Київської міської державної адміністрації Ілля Сагайдак; заступник директора Департаменту промисловості та розвитку підприємництва Анатолій Баган; Президент Київської міської асоціації промисловості, будівництва транспорту та зв’язку Асоціації «Київ» Віталій Майко; депутат Київської міської ради, член постійної комісії Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Володимир Лєвін; голова Ради директорів підприємств, установ та організацій м. Києва Олександр Осадчий; заступник голови Деснянської райдержадміністрації Ірина Алєксєєнко; генеральний директор ТОВ «Новий друк», голова Ради директорів підприємств, установ та організацій Деснянського району Володимир Клименко.

Учасники виїзного засідання ознайомилися з виробничою діяльністю ТОВ «Новий друк». Сьогодні виробництво нараховує 75 одиниць нового обладнання, розташованого на офісно-виробничих площах 25 тис. кв. м. Друкарня обладнана сучасним устаткуванням та лінією книжного виробництва.

«У 2013-му році підприємство придбало нову технологічну лінію повнокольорового друку на натуральних тканинах. Додатково створено 10 робочих місць. Завдяки інноваційним технологіям «Новий друк» має можливість створення авторських тканин для дизайнерів та модельєрів одягу, втілити будь-яку ідею на натуральній тканині, призначеній для інтер’єру, спальній білизні, тканині столового та ресторанного вжитку. Щомісяця на підприємстві переробляється більше тисячі тонн паперу», – зазначив генеральний директор ТОВ «Новий друк» Володимир Клименко.

Продукція ТОВ «Новий друк» – це бортові журнали та упаковка бортового харчування у літаках українських авіакомпаній; етикетка, упаковка та рекламні проспекти у супермаркетах, аптеках та магазинах; подарункові видання книг, календарів, буклетів у ділових центрах; проспекти, листівки в офісах, банках і на виставках; свіжі номери газет і журналів у кіосках.

На підприємстві виготовляються і газети, книги та журнали провідних вітчизняних та закордонних видавництв. Серед замовників друкарні – компанії Франції, Німеччини, Фінляндії, Росії, а також відомі мережеві компанії, які працюють на ринку України.

Після екскурсії учасники засідання зібралися в актовій залі підприємства, де ознайомилися з результатами роботи промислового комплексу міста Києва за 2016-й рік та завдання щодо стабілізації роботи промислового комплексу на 2017-й рік; заходами Національного комітету з промислового розвитку України щодо вирішення проблем вітчизняної промисловості та створення передумов для вироблення конкурентного національного продукту; з ходом виконання територіальної угоди між виконавчим органом Київської ради (Київською міською державною адміністрацією), Спільним представницьким органом роботодавців м. Києва та Об’єднанням профспілок, організацій профспілок у м. Києві «Київська міська рада профспілок» у 2016-му році;  обговорили організаційні заходи щодо роботи Ради директорів підприємств, установ та організацій м. Києва у 2017-му році.

«Зустріч з Радою директорів промислових підприємств Деснянського району вкрай важлива у рамках діалогу влада-підприємці. Сьогодні міська та районна влада створює максимально сприятливі умови для залучення інвестицій у розбудову міста та Деснянського району. Спільно ми вирішуємо нагальні питання представників промислових підприємств, які вносять чималий вклад до скарбниці міста та рідного району. Адже лише в минулому році промислові підприємства Деснянського району збільшили темпи економічного зростання на 133%. Цю позитивну динаміку сьогодні вкрай важливо зберегти», – зазначила заступник голови Деснянської райдержадміністрації Ірина Алєксєєнко.

ФОТОЗВІТ


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux