Головна  →  Новини  →  3 липня 2020

Бібліотека для дітей № 115 Деснянського району – одна з 8 бібліотек у місті, які зазнали кардинальних змін.

Бібліотека для дітей № 115 Деснянського району – одна з 8 бібліотек у місті, які зазнали кардинальних змін.

 

Оновлений «БібліоHUB» має світлі просторі приміщення, унікальну книготеку із найсучасніших видань майже всіх літературних жанрів, які написані українськими й зарубіжними авторами. На полицях бібліотеки представлено книги більш ніж 20 найуспішніших книжкових видавництв України.

У «БібліоHUB» можна не тільки ознайомитися із літературними новинками, а й безпосередньо взяти участь у літературних подорожах-презентаціях, автограф-сесіях, майстер-класах  і творчих зустрічах з авторами.

«Поки що бібліотека працює не на повну потужність, а у тестовому та онлайн-режимах, у зв`язку із обмежувальними заходами карантину. Тому маємо можливість додати якісь цікавинки до зовнішнього інтер`єру, внести зміни у організацію читацького процесу», – говорить Тетяна Оврас.

Нагадаємо, що пілотний проєкт «БібліоHUB» – сучасний бібліотечний простір», започаткований міським головою Віталієм Кличком, змінює столичні бібліотеки з 2017-го року.

«Вперше у нашому районі,  в одному місці стало можливим не тільки отримати інформацію про книжкові новинки та наявні видання видавництв, а й безпосередньо взяти участь у літературних подорожах-презентаціях, автограф-сесіях, майстер-класах, і творчих зустрічах з авторами. Створення сучасних бібліотек ‒ логічний крок у реалізації амбітної програми уряду щодо популяризації книги та читання», – говорить Ірина Алєксєєнко.

 

Довідково.

Як зробити бібліотечний простір ще більш зручним та інформаційно-наповненим, яскравим сьогодні вирішували директорка Департаменту культури Київської міської державної адміністрації Діана Попова, в.о. голови Деснянської райдержадміністрації Ірина Алєксєєнко, депутат Київради Ганна Старостенко, начальник Управління культури Деснянської РДА Ігор Закомірний, директорка ЦБС Деснянського району Тетяна Оврас, відвідавши оновлену бібліотеку.

 ФОТОЗВІТ

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]