Головна  →  Новини  →  17 вересня 2019

Запрошуємо долучитися до флешмобу «Велосипедом на роботу»

 

Увага, леснянці!

У четвер, 19 вересня, офісних працівників Києва запрошують взяти участь у флешмобі «Велосипедом на роботу» і заїхати перед роботою на Майдан Незалежності. Як повідомили організатори заходу, – ГО «Асоціація велосипедистів Києва» – із 8:00 до 10:00 на учасників чекатиме сніданок із круасанами, фотозоною і конкурсами. З Деснянського району стартуватиме дві колони – о 7:00 біля кінотеатру «Флоренція» та біля ст.м. «Лісова» (зі сторони вул. Кіото). Восени флешмоб проходить напередодні Всесвітнього дня без авто 22 вересня.

Як зазначають організатори, їзда на велосипеді не лише збільшує рівень гормонів щастя, підвищує життєвий тонус і продуктивність, але й покращує якість життя людей у місті. Для компаній та організацій – це чудова можливість для командотворення і створення позитивного корпоративного іміджу. Для міста – створення умов пересування велосипедом зменшує затори, шкідливі викиди в повітря та витрати на охорону здоров’я. У рамках флешмобу «Велосипедом на роботу» заїхати перед роботою на Майдан Незалежності можна поодинці, разом із іншими учасниками зі свого району або разом із колегами у складі корпоративної колони.

На Майдані Незалежності буде проведено конкурс «Best Corporate Team», у якому визначать 3 найчисельніші корпоративні велоколони, і конкурс на найкращий діловий лук серед усіх учасників та учасниць заходу.

Для участі в конкурсах потрібно зареєструватися – https://forms.gle/hmyYQgVKQiGSSoGz7.

Також можна приєднатись до волонтерської команди та допомогти на фініші – https://forms.gle/uDP9hWMRv8xLo3wH9.

Для тих, хто хоче спробувати їздити велосипедом на роботу чи навчання вперше, організатори підготували 10 порад, як спланувати свій щоденний веломаршрут. Програма зустрічі «Велосипедом на роботу»:

- 7:00-7:30 – старт колон із різних районів Києва для тих, хто не хоче їхати поодинці;

- 8:00-8:30 – зустріч усіх на Майдані Незалежності, ранкова кава, спілкування, музика;

- 8:30-8:40 – обрання переможців конкурсів на найкращий діловий велосипедний «лук» та «Best Corporate Team»;

- 8:40-8:45 – традиційне спільне фото;

- 8:45-10:00 – дружнє спілкування за кавою.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]