Портал в режимі тестування та наповнення
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Деснянська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

До уваги представників інститутів громадянського суспільства

Опубліковано 05 травня 2021 року о 14:43
фото

До уваги представників інститутів громадянського суспільства 

Керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» з метою забезпечення участі громадськості в управлінні державними справами, здійснення громадського контролю за діяльністю Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації, налагодження ефективної взаємодії Деснянської райдержадміністрації з представниками інститутів громадянського суспільства, 22 квітня 2021-го року розпочалося формування нового складу Громадської ради при Деснянській райдержадміністрації.

У період з 22 до 27 квітня 2021-го року працівниками відділу з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації Деснянської РДА проводився прийом документів від представників інститутів громадянського суспільства на електронну адресу відділу для участі в ініціативній групі з підготовки установчих зборів для формування нового складу Громадської ради. Відповідне оголошення було розміщено на офіційному інтернет-порталі Деснянської райдержадміністрації за /news/17538.html .

Відтак, протягом зазначеного періоду, взяти участь у роботі ініціативної групи виявили бажання представники 11 інститутів громадянського суспільства.

Також на черговому онлайн-засіданні Громадської ради при Деснянській райдержадміністрації було вирішено включити до складу ініціативної групи двох членів з діючого консультативно-дорадчого органу.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» п. 8 Типового положення про громадську раду при міністерстві, іншому центральному органі виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській, районній, районній у мм. Києві та Севастополі державній адміністрації - кількісний склад ініціативної групи не може становити більше ніж вісім осіб і формується на паритетних засадах з представників органу виконавчої влади та представників інститутів громадянського суспільства.

Отже, до складу ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування нового складу Громадської ради увійшло 4 представники Деснянської райдержадміністрації, два представники діючої Громадської ради та два представники інститутів громадянського суспільства, які перші подали заяви, щодо участі в роботі ініціативної групи.

Розпорядження Деснянської райдержадміністрації № 230 від 30 квітня 2021-го «Про утворення ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування складу Громадської ради при Деснянській районній в місті Києві адміністрації» .

06 травня 2021 року відбудеться перше засідання ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування складу Громадської ради при Деснянській райдержадміністрації.

Слідкуйте за новинами щодо формування складу Громадської ради при Деснянській районній в місті Києві державної адміністрації на інтернет-порталі /  в розділі Адміністрація – Громадська рада: /content/gromadska-rada.html


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux