Головна  →  Анонси  →  10 вересня 2018

Завітай на «Muromets Fest» – свято сили, духу, поєднання традицій та сучасності

Завітай на «Muromets Fest» – свято сили, духу, поєднання традицій та сучасності

Шановні деснянці та гості столиці!

Запрошуємо вас 15 вересня 2018 року з 11:00 до 23:00 завітати на «MurometsFest» у парк «Муромець» на території спортивно-розважального комплексу «X-Park» стати частиною унікального дійства, свідком Національних рекордів України!

Унікальний фестиваль пройде за підтримки «J.K.Communications», спортивно-розважального комплексу «Х-Park», мера столиці Віталія Кличка, Деснянської райдержадміністрації та партнерів заходу – Асоціації стронгменів України, Спортивного комітету України, Музею Кличко та фан-клубу Кличко, Київського молодіжного центру, міжнародної компанії «Weider», «FreeGen».

Сучасні богатирі – Олексій Новіков, Сергій Пономарьов, Артем Ушенко, Сергій Конюшок пересунуть шість вантажівок вагою 48 тонн, а багаторазовий чемпіон України Олег Тягнизуб встановить новий рекорд по підняттю ваги зубами.

Також у вас буде можливість спробувати власні сили у активностях, підготованих спортивно-розважальним комплексом «X-Park». На згадку про унікальне дійство зроби татуювання хною за мотивами сакральної української символіки і безліч фотокарток на фоні казкових та історичних інсталяцій.

Запрошуємо вас змістовно провести час у колі друзів і сім’ї!

Вхід вільний.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]