Головна  →  Новини  →  6 вересня 2013

Станіслав Прокопенко відвідав Інститут органічної хімії НАН України.

Станіслав Прокопенко відвідав Інститут органічної хімії НАН України.

Станіслав Прокопенко відвідав Інститут органічної хімії НАН України.

Голова Деснянської райдержадміністрації Станіслав Прокопенко продовжує знайомитися з трудовими колективами Деснянського району. Так сьогодні відбулася зустріч очільника району з вченою радою Інституту органічної хімії НАН України.

Інститут органічної хімії НАН України – один з 12 наукових організацій та установ, які функціонують у Деснянському районі. Наступного року Інституту виповнюється 75 років з дня його створення. Сьогодні у складі Інституту – дев’ять наукових відділів і дослідне виробництво, в установі працює понад 250 науковців, з яких – 20 докторів і 80 кандидатів наук. Функціонує спеціалізована вчена рада із захисту кандидатських і докторських дисертацій.

Станіслав Прокопенко ознайомився з діяльністю Інституту органічної хімії, зазначивши, що районна влада сприятиме презентації наукових розробок закладу на Міжнародних та Всеукраїнських виставках, впровадженню їх у хімічній промисловості України.

– Український народ по праву пишається своїми відомими науковими школами та видатними вченими, чиї здобутки отримали високе визнання та шану в усьому світі. Сьогодні вкрай важливими є розвиток та ефективне використання інноваційних можливостей наукової сфери для модернізації та зміцнення конкурентних позицій вітчизняного виробництва, підвищення добробуту наших громадян. Саме перед вітчизняними науковцями нині суспільство, Президент України ставлять складні завдання, вирішення яких великою мірою визначатиме місце України у міжнародній спільноті. Переконаний, що ваша енергія і самовіддана праця забезпечать Україні швидкий розвиток і належне місце серед економічно розвинених країн, – сказав Станіслав Прокопенко під час зустрічі.

 

Image00001

Image00003

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]