Головна  →  Новини  →  29 травня 2020

Як пройшов перший сезонний ярмарок у Деснянському районі в умовах пом’якшення карантинних обмежень?

 

Сьогодні у Деснянському районі в умовах пом’якшення карантинних заходів та з метою більш повного задоволення потреб споживачів у сільськогосподарській продукції було проведено перший сезонний ярмарок по вул. Курчатова (в межах вул. Мілютенка та Братиславської). Варто зазначити, що на ярмарках передбачається продаж сільськогосподарської продукції, продуктів рослинного походження, меду, бакалії.

Перший заступник голови Деснянської райдержадміністрації Сергій Снопков разом із працівниками відділу з питань підприємництва, торгівлі та споживчого ринку проінспектували чи виконані всі затверджені вимоги Під час інспектування перевірили проведення температурного скринінгу, дотримання маскового режиму, соціальної дистанції та ряд інших протиепідемічних вимог.

Під час роботи ярмаркового заходу значних порушень протиепідемічних вимог не виявлено. Сергій Петрович залишився приємно вражений доступністю цін та відповідальністю продавців і відвідувачів ярмарку. Останні, в свою чергу, повідомили, що скучили за домашньою продукцією і задоволені, що ярмарки відновили свою роботу.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]