Головна  →  Новини  →  13 лютого 2020

День вшанування учасників бойових дій на території інших держав у Деснянському районі

День вшанування учасників бойових дій на території інших держав у Деснянському районі

 

Щороку, 15 лютого, Україна вшановує учасників бойових дій на території інших держав, яким довелося пройти крізь горнило війн та збройних конфліктів на різних континентах нашої планети.

Війни безжально руйнують надії, плани, нівечать тіла і долі, перекреслюють тисячі життів. За кожним воїном-інтернаціоналістом – своя доля, свій життєвий подвиг, свій крок у безсмертя.

Так сьогодні у Деснянському районі, напередодні цієї дати, пройшла урочиста церемонія покладання квітів до пам’ятного знаку у парку «Молодіжний», присвячена 31-ій річниці виведення військ з Афганістану та Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

В.о. голови Деснянської райдержадміністрації Сергій Снопков, заступники голови Ірина Алєксєєнко та Владислав Сюр, керівник апарату Ольга Машківська, військовий комісар Деснянського району, підполковник Дмитро Клабуков, голова Спілки ветеранів Афганістану Деснянського району Валерій Передрій спільно з представниками духовенства, активом Спілки ветеранів Афганістану нашого району, ветеранських організацій, громадськими діячами та активними мешканцями взяли участь в урочистих заходах.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих і померлих вже після війни бойових побратимів, воїнів АТО і поклали квіти до пам’ятного знаку.

Також під час заходу відбулася літургія по загиблих бойових побратимах та молитва за мир.

ФОТОЗВІТ

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]