Головна  →  Новини  →  6 грудня 2019

Лідери учнівського самоврядування вшанували пам’ять захисників України

 

Володимир Бондаренко, Сергій Грачов, Олександр Звінник, Олександр Грузовенко, Олексій Буслаєв, Віталій Олійник, Юрій Січкар, Сергій Баула, Олександр Бойко, Олег Онікієнко, Володимир Кравчук – це неповний перелік Героїв-деснянців, які віддали своє життя за безхмарне небо над українським небосхилом у зоні проведення АТО/ООС.

Сьогодні, у День Збройних сил України, депутат Київської міської ради VIII скликання Юрій Зубко, керівник апарату Деснянської райдержадміністрації Ольга Машківська, лідери учнівського самоврядування закладів освіти району, представники ГО «Спілка ветеранів АТО Деснянського району міста Києва», Спілки ветеранів Афганістану Деснянського району, бойові побратими віддали данину пам’яті героїзму, честі та самопожертві кожного з них на території зимового саду на першому поверсі адміністрації, де проходить постійнодіюча фотовиставка «Стіна Пам’яті «Герої не вмирають», присвячену полеглим в зоні АТО героям-деснянцям.

Маленький деснянець розпочав захід пронизуючим наскрізь віршем-одою до захисників України.

«Військовий помирає двічі – на війна та тоді, коли про нього забувають. Тож, давайте ніколи не забувати тих, кому ми зобов’язані своєю свободою та незалежністю», – з такими напутніми словами звернувся до лідерів голова ГО «Спілка ветеранів АТО Деснянського району міста Києва» Олег Нишпор.

Вічна слава та пам’ять українським військовим, які віддали своє життя за українську державу, за незалежність та майбутнє України!

ФОТОЗВІТ

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]