Головна  →  Новини  →  2 грудня 2019

Біля ТЦ «Фестивальний» днями облаштували сучасну зупинку громадського транспорту

 

На зупинці «Універсам» біля ТЦ «Фестивальний» на виконання звернення члена Громадської ради при Деснянській райдержадміністрації Сергія Троценка  облаштували сучасну зупинку громадського транспорту.

Наскільки вона комфортна для деснянців перевірив в.о. голови Деснянської райдержадміністрації Сергій Снопков, завідувач сектору з питань розвитку транспортної інфраструктури Сергій Компанець та громадський активіст, який опікується транспортною інфраструктурою нашого району Сергій Троценко.

«Прямий ефір» з місця подій від Сергія Троценко – https://www.facebook.com/sergii.trotsenko/videos/10157757042014437/.

Довідково.

На території району триває реалізація проекту «Комплекс заходів з благоустрою та облаштуванням зупинок громадського транспорту в місті Києві». Комплекс заходів з благоустрою зупинок громадського транспорту, а це сукупність проектних, монтажних та інших робіт, спрямованих на поліпшення благоустрою та облаштування зупинок громадського транспорту. Усього на території району заплановано встановлення 127 сучасних зупинок громадського транспорту з павільйоном очікування та кіоском з продажу проїзних документів та інших товарів чи послуг.

Останнім часом на протязі місяця в Деснянському районі облаштовано 7 нових сучасних зупинкових комплексів, з початку року встановлено 52 зупинкових комплекси, до кінця наступного року планується встановити ще 75.

ФОТОЗВІТ

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]