Головна  →  Анонси  →  4 листопада 2019

Запрошуємо деснянців на урочисті заходи з нагоди відзначення 76-ї річниці визволення міста Києва від фашистських загарбників

Запрошуємо деснянців на урочисті заходи з нагоди відзначення 76-ї річниці визволення міста Києва від фашистських загарбників

 

Шановні деснянці!

З нагоди 75-ї річниці вигнання нацистів з України та 76-ї річниці вигнання нацистів з Києва у Деснянському районі відбудеться низка заходів.

6 листопада 2019-го року за участю активу ветеранських організацій, керівництва Деснянського району, громадськості та учнівської молоді району відбудеться о 10.30 урочистий мітинг біля Обеліску Слави у парку «Деснянський».

Також у жовтні-листопаді у загальноосвітніх навчальних закладах Деснянського району заплановано проведення: тематичних уроків, лекцій, виховних годин, уроків мужності, годин спілкування, конференцій, засідань за круглим столом з історії визвольного руху у роки Другої світової війни; зустрічей учнівської молоді з ветеранами Другої світової війни, учасниками бойових дій на сході України.

Вшануємо ветеранів війни, які визволяли Україну та Київ від німецьких нацистів та пам`ять полеглих у Другій світовій війні!

Запрошуємо всіх охочих долучитися до проведення заходів, та вшанувати захисників України, які уособлюють мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]