Головна  →  Анонси  →  2 листопада 2019

У Деснянському районі привітали працівників соціальної сфери з професійним святом

У Деснянському районі привітали працівників соціальної сфери з професійним святом

 

У першу неділю листопада, згідно Указу Президента України, відзначається День працівника соціальної сфери.

Сьогодні в.о. голови Деснянської райдержадміністрації Сергій Снопков, начальник районного Управління праці та соціального захисту населення Анастасія Філоненко привітали працівників соціальної сфери Деснянського району з професійним святом, завітавши на урочистий захід до спеціалізованого будинку для ветеранів війни та праці, громадян похилого віку по вул. Будищанській, 4.

Працівники соціальної сфери у своїй щоденній праці дарують людям надію на краще, вчасно подають руку допомоги тим, хто цього потребує, зробивши слова Івана Франка – «Життя людини до тих пір має цінність, поки людина може допомагати іншим» – сенсом свого життя.

Сергій Снопков нагородив найкращих працівників соціальної сфери району Почесними грамотами та Подяками.

«Свято працівників соціально сфери – професійне свято людей, які виявляють милосердя, творять добро, перш за все, за велінням совісті та покликом душі. Соціальному працівнику доводиться надавати допомогу у різних сферах життя людини, пов’язаних з фізичним і психічним здоров’ям, індивідуальними і груповими конфліктами, плануванням сім’ї, з працевлаштуванням, професійною і соціальною адаптацією різних категорій громадян. Соціальна робота – це мистецтво налагоджувати зв’язки між людьми, втілювати у життя державну політику з питань соціального захисту, зайнятості, організації оплати і безпеки праці, трудових відносин», – сказав у своєму вітанні в.о. голови Деснянської райдержадміністрації Сергій Снопков.

 

Привітали соціальних працівників Деснянського району із професійним святом і вихованці дитячих творчих колективів – учасники хореографічних колективів «Чорний кіт», «Лотос», вихованці Київської дитячої школи мистецтв № 3. Урочистий концерт за їх участю подарував присутнім святковий настрій.

 

Довідково.

У районному управлінні праці та соціального захисту населення працюють за принципами індивідуального підходу до вирішення проблем кожної людини. Наразі у сфері соціального захисту Деснянського району працює понад 500 чоловік, під опікою яких знаходиться понад 100 тисяч мешканців пільгових категорій Деснянського району.

ФОТОЗВІТ

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]