Портал в режимі тестування та наповнення
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Деснянська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

На порядку денному – нагальні проблеми мешканців селища Троєщина

Опубліковано 10 жовтня 2019 року о 16:37
фото

 

 

Сьогодні в.о. голови Деснянської райдержадміністрації Сергій Снопков разом із депутатом Київради Віктором Грушком зустрілися з активом селища Троєщина з приводу їх нагальних проблем. Серед них – перспективи затвердження проекту Детального плану території в межах вулиць Бальзака, Градинської та Радунської; комплексної розбудови селища; організації дорожнього руху; облаштування зупинок громадського транспорту та інше.

 

За інформацією начальника Управління будівництва, архітектури та землекористування Деснянської РДА Валентини Кривошей, у зв’язку зі зміною законодавства, до ДПТ включено новий розділ «Охорона природного середовища». Наразі у Департаменті містобудування та архітектури КМДА була проведена нарада з цього приводу і вирішено до кінця жовтня 2019 року розмістити відповідне оголошення у комунальній газеті. Далі у всіх бажаючих буде два тижні для надання власних пропозицій для включення до вказаного розділу. Після того, як розробником буде виконана робота по розробці розділу «Охорона навколишнього середовища», проектні рішення детального плану території будуть передані до Департаменту містобудування та архітектури для опрацювання та прийняття рішення про винесення проекту ДПТ на громадське обговорення. Мешканці селища забажали, щоб воно відбулося у Будинку культури селища по вул. Радосинській, 27.

 

«Ми близькі до винесення проекту на містобудівну раду та обговорення. Зі свого боку, ми швидко маємо виконати нашу частину, тоді сесія Київради (якщо така відбудеться) буде останнім кроком до кінцевої мети. Я зроблю все від мене залежне, щоб у вас з’явилася можливість оформити власне законне право на землю», – зазначив Віктор Грушко.

 

За словами представника КП «Ватутінськінвестбуд», цього року не передбачалося фінансування на жодний вид робіт по об’єкту «Комплексний розвиток інженерно-транспортної інфраструктури мікрорайонів малоповерхової забудови с. Троєщина». На наступний рік ДРДА надано пропозиції до КМДА щодо включення до ПСЕРу фінансування на цей об’єкт у сумі 10 млн грн. У перелік робіт входитиме 7 млн грн на колектор каналізації по вул. Каштатовій та 3 млн грн. на відновлення асфальтового покриття у місцях проведення робіт. Враховуючи негативний досвід попередніх робіт, прийнято рішення розділити об’єкт на 7 черг по 7 пускових комплексів у кожній, і виконання робіт заплановано у руслі «взяв об’єкт – здав об’єкт». За наявності фінансування першу чергу робіт планують розпочати вже через рік.

 

Також під час наради вирішили розібратися з межами будівництва приватних будинків біля ресторану «Vano Ivano»; організації дорожнього руху на важливих ділянках; встановлення зупинок громадського транспорту на території селища; неналежного графік руху автобусів маршруту № 6 та облаштування додаткової зупинки для автобусів № 73.

ФОТОЗВІТ


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux