Головна  →  Новини  →  16 липня 2019

У полі зору голови району – житлово-комунальне господарство та благоустрій

У полі зору голови району – житлово-комунальне господарство та благоустрій

 

Сьогодні голова Деснянської райдержадміністрації Геннадій Заболотний разом з першим заступником голови Сергієм Снопковим та заступником голови Владиславом Сюром здійснив щотижневе інспектування території району. Цього разу в поле зору голови району потрапили питання житлово-комунального господарства та благоустрою.

Під час інспектування Геннадій Вадимович перевірив якість виконання капітальних ремонтів міжквартальних проїздів та прибудинкових територій. Загалом, цьогоріч планується виконання робіт на 110 адресах.

Так, учасники інспектування побували по вулицях Бальзака, Лифаря, Драйзера, Братиславській, Шолом-Алейхема, проспектах Маяковського та Лісовому.

Під час об’їзду Геннадій Вадимович вказав керівникам комунальних підприємств та служб району вивезти сміття по просп. Маяковського, 2-А; навести лад з гаражами та територією між житловим будинком по просп. Маяковського, 3-В і школою № 275 імені Кравчука; навести лад з паркуванням по вул. Електротехнічній; вирішити проблему з місцем для встановлення смітників, прибрати сміття та розмістити інформаційне оголошення про початок виконання робіт по вул. Шолом-Алейхема, 15.

ФОТОЗВІТ

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]