Головна  →  Новини  →  21 травня 2019

У Деснянському районі втретє відбувся байкерський фестиваль «MotoOpenFest-2019»

У Деснянському районі втретє відбувся байкерський фестиваль «MotoOpenFest-2019»

Перший заступник голови КМДА Микола Поворозник та голова Деснянської райдержадміністрації Геннадій Заболотний взяли участь у байкерському фестивалі «MotoOpenFest-2019». Микола Поворозник очолив колонну з байкерами, яка проїхалася від Київської міської державної адміністрації з Хрещатика до парку «Муромець». У цьому році Деснянській райдержадміністрації та голові району Геннадію Вадимовичу було вручено подяку та кубок від ФМСК за вагомий внесок у розвиток та підтримку мотоспорту у місті Києві , а також за активне сприяння у проведенні MotoOpenFest.

«Вже за традицією ми зустрічаємося з вами у парку «Муромець» на київський MotoOpenFest. Тут зібралися поціновувачі швидкості та свободи, які дають їхні «залізні коні». Я дякую усім організаторам заходу і представникам байкерських клубів, які приїхали з усієї країни. Фестиваль музики, драйву та мотоспорту оголошую відкритим!» – сказав Микола Поворозник, вітаючи всіх учасників фестивалю у парку «Муромець».

Він окремо подякував байкерам за популяризацію мотоспорту та побажав яскравих емоцій і гарного настрою

Микола Поворозник зауважив, що такі фестивалі – можливість кожного поринути на короткий час у життя мотолюбителів, і, можливо, згодом долучитися до цього руху та стати його частиною.

У рамках фестивалю заплановані гонки, у яких зможуть взяти участь усі, хто бажає випробувати свого залізного коня та впевнений у своїх силах. Пілоти-стайнери продемонструють свою вправність на змаганнях зі стантрайтінгу – одному з найвидовищніших видів мотоспорту. Глядачі насолоджуватимуться новим для України видом змагань – «BMW Tourenduro Trophy», де кращі пілоти-ендурісти на важких і потужних мотоциклах турендуро долатимуть смугу штучних перешкод, демонструючи свої навички пілотування бездоріжжям. Традиційно відбудеться заїзд із Суперкросу. Крім того, кожен охочий може спробувати себе в якості мотогонщика і взяти участь у нестандартному форматі дорожніх гонок – МотоТТрофі на своєму стриті, мотарді або пітбайку.

Також на глядачів та мотогонщиків чекає яскрава музична програма – легендарні британські рокери «Nazareth», «Pianoбой» та «ТНМК». Окрім того, для гостей фестивалю виступлять латвійці «Dagamba», діва українського «R'n'B MamaRika», рокери «White» і «Гражданин Топинамбур» та білоруси «Nizky» і «Дай Дарогу!».

За інформацією: https://kyivcity.gov.ua/news/mikola_povoroznik_vzyav_uchast_u_baykerskomu_festivali_MotoOpenFest-2019/

ФОТОЗВІТ

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]