КМДА Київська міська державна адміністрація


16 травня 2019

Запрошуємо долучитися до освітнього проекту «Відкривай Україну»

 

Освітній проект «Відкривай України» – це найбільший в Україні освітній командний гейміфікований проект для учнів 7-11 класів, в якому через школярів активують в українському суспільстві дуже просту, але надзвичайно важливу суспільну звичку змінотворця: побачив проблему, усвідомив її значення, зібрав однодумців і доклав зусиль до вирішення.

«Відкривай Україну» 4 роки доводить всій країні, що молодь є рушійною силою змін, яка може і хоче змінити на краще нашу країну. Об’єднано понад 25000 ініціативних та сміливих школярів з понад 300 українських міст від Щастя до Хуста, від Броварів до Татарбунарів. В новому сезоні беруть участь 500 українських шкіл з 24 областей країни.

Динамічні лекції від лідерів думок, гейміфікована основа проходження завдань та отримання балів дає можливість школярам розробляти ініціативи на шкільному та міському рівнях.

Проекти, створені школярами рятували життя, допомагали тваринам, привертали увагу до соціальних проблем та перетворювали захаращені місцини у локації відпочинку. «Відкривай Україну» – це можливість для міста стати кращим.

Деталі за посиланням – www.vidkruvai.com.ua.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.