Портал в режимі тестування та наповнення
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Деснянська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Віддай свій голос за проекти, які змінять Деснянський район

Опубліковано 12 вересня 2018 року о 14:18

 

Шановні деснянці!

Три дні залишилося до завершення загальноміського відкритого голосування за подані проекти в рамках Громадського бюджету-3, які реалізовуватимуть за рахунок міського бюджету наступного року. Цьогоріч деснянці подали рекордні 98 проектів, які завдяки вашій підтримці мають змогу змінити Деснянський район на краще.

Громадський бюджет – демократичний процес, який надає можливість кожному деснянцю брати участь в розподілі коштів міського бюджету через створення проектів для покращення міста та голосування за них. Голосування за проекти відбувається виключно в електронний спосіб, що дозволяє гарантувати чесність результатів. Кожен деснянець має 5 голосів.

Серед поданих проектів небайдужих деснянців до майбутнього нашого району чимало цікавих та неординарних ідей. Вони охопили всі сфери життєдіяльності, їх замисли еволюційні, а, часом, і революційні. Пропонуємо до вашої уваги всі проекти нашого району, які чекають, коли ви віддасте за них свій голос і вони будуть реалізовані.

Коротко про проект «Громадський бюджет діти у школі 190 (EVORANK)»: у школі № 190 по вул. Шолом-Алейхема, 16-А ми хочемо надати можливість учням самим подавати громадські проекти, які будуть спрямовані на покращення шкільного життя. Щоб саме діти пропонували нові ідеї, щоб саме діти залучались підтримкою та здобували голоси задля перемоги та реалізації проектів. Розвиваємо в дітях навички командної роботи! Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/1041.

Коротко про проект «Реконструкція спортивного майданчика на території школи №207 за адресою:проспект Лісовий 33А»: створення сучасного футбольного поля зі штучним покриттям на території школи № 207 по просп. Лісовому, 33-А у Деснянському районі міста Києва для проведення шкільних уроків, змагань та тренувань. Головна ідея – це вільний доступ всіх місцевих жителів у позашкільний час для занять та пропаганди спорту. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/432.

Коротко про проект «Майданчик для малюків»: облаштування в кварталі дитячого майданчику для дітей віком 1-3 роки по вул. Радунській, 9-А: безпечне гумове покриття і відсутність гойдалок запобігає травмуванню малечі, наявність огорожі контролює доступ безхатніх тварин (безпека ймовірних інфекцій). Все це посприяє активному відпочинку даної вікової групи і розвантажить батьків від необхідності постійно контролювати пересування дітлахів (між будинками їздять машини). Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/129.

Коротко про проект «Вуличні тренажери»: вуличні тренажери по вул. Закревського, 87-В це – здорова нація . В нашому мікрорайоні відсутні подібні майданчики . Тому вважаємо потрібним цей проект для мешканців району. Сама суть полягає в залученні молоді до спорту. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/98.

Коротко про проект «Ремонт та реконструкція приміщення під вокально-хорову студію»: реконструкція та ремонт приміщень ОКЦ «Дивосвіт» та утворення вокально-хорової студії на їх базі для творчих дітей по вул. Закревського, 9, підрозділ «Ключики». Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/738.

Коротко про проект «Мобільна бібліотека»: проект передбачає створення мобільної бібліотеки для обслуговування жителів віддалених від стаціонарних бібліотек мікрорайонів масиву Троєщина, популяризацію книги та читання серед населення району та послуг, які надає Центральна районна бібліотека ім. П. Загребельного по вул. Драйзера, 6. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/151.

Коротко про проект «Громадський бюджет діти у школі 321 (EVORANK)»: у школі № 321 по вул. Мілютенка, 5 ми хочемо надати можливість учням самим подавати громадські проекти, які будуть спрямовані на покращення шкільного життя. Щоб саме діти пропонували нові ідеї, щоб саме діти залучались підтримкою та здобували голоси задля перемоги та реалізації проектів. Розвиваємо в дітях навички командної роботи! Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/1052.

Коротко про проект «Громадський бюджет діти у школі 294 (EVORANK)»: у школі № 294 по вул. Цвєтаєвої, 6 ми хочемо надати можливість учням самим подавати громадські проекти, які будуть спрямовані на покращення шкільного життя. Щоб саме діти пропонували нові ідеї, щоб саме діти залучались підтримкою та здобували голоси задля перемоги та реалізації проектів. Розвиваємо в дітях навички командної роботи! Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/997.

Коротко про проект «Громадський бюджет діти у школі 307 (EVORANK)»: у школі № 307 по вул. Лісківській, 4-Б ми хочемо надати можливість учням самим подавати громадські проекти, які будуть спрямовані на покращення шкільного життя. Щоб саме діти пропонували нові ідеї, щоб саме діти залучались підтримкою та здобували голоси задля перемоги та реалізації проектів. Розвиваємо в дітях навички командної роботи! Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/986.

Коротко про проект «Капітальний ремонт харчоблоку в школі № 263»: у школі № 263 по вул. Сабурова, 19-Б провести заміну вікон, дверей, умивальників, освітлення, влаштування витяжної системи, заміна труб, облаштування керамічної плитки. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/300.

Коротко про проект «SimpleEnergy – зелена енергетика для мешканців Закревського, 85»: сучасна Україна недостатньо розвинута у напрямку використання енергії з екологічних та відновлювальних джерел. Особливо це стосується сектору ЖКГ. Сонячні колектори малої потужності (розташовані на даху) генеруватимуть до 5 кВт*год електричної енергії для освітлення в місцях загального користування житлового багатоквартирного будинку ЖБК «Річковик-2» по вул. Закревського, 85. Кияни повірять в доцільність альтернативної енергетики. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/181.

Коротко про проект «Eagle's Eye – надпотужна система відеспостереження для мешканців Деснянського району Києва»: В багатоквартирному будинку ЖБК «Річковик-2» по вул. Закревського, 85 завжди потрібен захист від сторонніх осіб (зловмисників). Пограбування квартир на Троєщині явище звичне. Убезпечити людей можна шляхом найняття служби безпеки або встановлення автономного відеспостереження. Сучасні системи відеспостереження гарантують на 90% успіху в пошуках крадіїв. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/1189.

Коротко про проект «Капітальний ремонт багатофункціонального спортивного майданчика на території СШ № 277»: капітальний ремонт багатофункціонального спортивного майданчика на території СШ № 277 по вул. Сабурова, 6. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/281.

Коротко про проект «Вікно у дворик» школи № 308 – заміна вікон»: заміна старих 25-ти літніх вікон на нові, сучасні, теплі, а отже енергоефективні у школі № 308 по вул. Градинській, 6-Б. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/684.

Коротко про проект «КОМП’ЮТЕРНИЙ СВІТ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ»: створення оновленого якісного комп’ютерного класу, яким зможуть користуватися діти, які навчаються в середніх та спеціалізованих загальноосвітніх школах № 152, 190, 212, 23, 189, 192, Економіко-правовий ліцей, 213; 207, 147, гімназія № 39, 218, 202. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/558.

Коротко про проект «Дитячий майданчик НВК № 278»: встановлення сучасного дитячого майданчика на території Навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад (центр розвитку дитини) - школа І-ІІ ступенів № 278» Деснянського району міста Києва по вул. Радосинській, 2-А, який відповідає вимогам безпеки, сприятиме розвитку активного відпочинку та вдосконаленню фізичного виховання дітей. Розмір дитячого майданчика – 10х15 м. Площа – 150 м.кв. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/124.

Коротко про проект «Громадський бюджет діти у школі 270 (EVORANK)»: у школі № 270 по просп. Маяковського, 21-В ми хочемо надати можливість учням самим подавати громадські проекти, які будуть спрямовані на покращення шкільного життя. Щоб саме діти пропонували нові ідеї, щоб саме діти залучались підтримкою та здобували голоси задля перемоги та реалізації проектів. Розвиваємо в дітях навички командної роботи! Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/1071.

Коротко про проект «Милославичі» – автоматичні дотягувачі з антивандальними скобами»: в сучасному багатоквартирному будинку по вул. Закревського, 97-А не встановлені автоматичні дотягувачі дверей в місцях холодного переходу. В зимовий період, внаслідок перепадів застарілі пружинні дотягувачі не взмозі втримати щільно двері в закритому положенні і як наслідок - витікає тепло та виникають постійні постукування дверей. Постійне гримання дверей створює додатковий дискомфорт у мешканців, особливо верхніх поверхів. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/228.

Коротко про проект «Зона відпочинку озера Верхнє Вигурівське з виходом до мікрорайону № 20»: пропонується облаштувати частину берега озера по вул. Закревського в межах вул. Цветаєвої та вул. Милославської: очистити територію, улаштувати пішохідну доріжку, встановити лави та урни, облаштувати та встановити ігровий дитячий комплекс, облаштувати вхід з боку мікрорайону № 20, встановити контейнери для сміття з боку мікрорайону № 20, встановити шлагбаум для заїзду спецтехніки. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/99.

Коротко про проект «Громадський бюджет діти у Гімназії «Троєщина» (EVORANK)»: у гімназії «Троєщина» по вул. Цвєтаєвої, 14-В ми хочемо надати можливість учням самим подавати громадські проекти, які будуть спрямовані на покращення шкільного життя. Щоб саме діти пропонували нові ідеї, щоб саме діти залучались підтримкою та здобували голоси задля перемоги та реалізації проектів. Розвиваємо в дітях навички командної роботи! Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/1004.

Коротко про проект «Система електропостачання «Сонячний»: сонячні колектори малої потужності (розташовані на даху) генеруватимуть до 5 кВт*год електричної енергії для освітлення в місцях загального користування житлового багатоквартирного будинку ОСББ «Сонячний» по просп. Маяковського, 91. Кияни повинні повірити в доцільність альтернативної енергетики. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/871.

Коротко про проект «ЛІТНІЙ ТЕАТР У ШКОЛІ № 275 ІМ. КРАВЧУКА ВОЛОДИМИРА»: цей проект забезпечить створення літнього театру у школі № 275 ім. Кравчука Володимира по просп. Маяковського, 3-Г та дозволить здійснити благоустрій шкільної території. Школа потребує створення громадського простору для проведення концертів, уроків, діяльності гуртків на свіжому повітрі. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/352.

Коротко про проект «Громадський бюджет діти у школі 276 (EVORANK)»: у школі № 276 по вул. Сабурова, 14 ми хочемо надати можливість учням самим подавати громадські проекти, які будуть спрямовані на покращення шкільного життя. Щоб саме діти пропонували нові ідеї, щоб саме діти залучались підтримкою та здобували голоси задля перемоги та реалізації проектів. Розвиваємо в дітях навички командної роботи! Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/1036.

Коротко про проект «ПОЛЕ ДЛЯ МІНІ-ФУТБОЛУ ПО ПРОСП. ЛІСОВОМУ 23А»: створення якісних умов для заняття ігровими видами спорту без пилу в носі, збитих колін і піску в бутсах - найкращий спосіб долучити підлітків до активності без гаджетів! Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/559.

Коротко про проект «Охоронна сигналізація для ліфтового обладнання у Деснянському районі»: для проблеми крадіжок ліфтового обладнання та пропонується виконати монтаж систем безпеки на відповідних об’єктах по просп. Маяковського, 1-97, вул. Бальзака, 4-98, Ніколаєва, 1-17, Каштановій, 1-15, Будищанській, 1-24, Радунській, 1/10-46-Б та підключити обладнання на пульт охорони. За попередньої згоди з мешканцями будинку, послуги охорони сплачуються щомісячно з кожного помешкання, з розрахунку 2-3 гривень з квартири. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/634.

Коротко про проект «Танцюймо разом Троєщино»: проект несе в собі ціль об'єднати та зацікавити дітей даного районну по вул. Милославській, 6, а потім спрямувати їх потенціал на зайняття танцями, музикою, спортом, малюванням, акторською майстерністю, дефіле, фотографією, журналістикою, кіно. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/226.

Коротко про проект «Громадський бюджет діти у школі 264 (EVORANK)»: у школі № 264 по вул. Бальзака, 8-Г ми хочемо надати можливість учням самим подавати громадські проекти, які будуть спрямовані на покращення шкільного життя. Щоб саме діти пропонували нові ідеї, щоб саме діти залучались підтримкою та здобували голоси задля перемоги та реалізації проектів. Розвиваємо в дітях навички командної роботи! Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/1001.

Коротко про проект «Громадський бюджет діти у гімназії № 39 (EVORANK)»: у гімназії № 39 по просп. Лісовому, 17-Г ми хочемо надати можливість учням самим подавати громадські проекти, які будуть спрямовані на покращення шкільного життя. Щоб саме діти пропонували нові ідеї, щоб саме діти залучались підтримкою та здобували голоси задля перемоги та реалізації проектів. Розвиваємо в дітях навички командної роботи! Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/1015.

Коротко про проект «Громадський бюджет діти у школі 119 (EVORANK)»: у школі № 119 по вул. Закревського, 15-Б ми хочемо надати можливість учням самим подавати громадські проекти, які будуть спрямовані на покращення шкільного життя. Щоб саме діти пропонували нові ідеї, щоб саме діти залучались підтримкою та здобували голоси задля перемоги та реалізації проектів. Розвиваємо в дітях навички командної роботи! Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/1018.

Коротко про проект «Громадський бюджет діти у школі 313 (EVORANK)»: у школі № 313 по вул. Лісківській, 7-Б ми хочемо надати можливість учням самим подавати громадські проекти, які будуть спрямовані на покращення шкільного життя. Щоб саме діти пропонували нові ідеї, щоб саме діти залучались підтримкою та здобували голоси задля перемоги та реалізації проектів. Розвиваємо в дітях навички командної роботи! Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/1031.

Коротко про проект «Заміна вікон в школі І-ІІІ ступенів № 300»: Пропонуємо провести заміну дерев'яних вікон на металопластикові віконні блоки в навчальних кабінетах початкової та старшої школи по просп. Маяковського, 93-Г. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/375.

Коротко про проект «Придбання крісел для актової зали в школі № 300»: проект передбачає забезпечення актової зали школи додатковими місцями для сидіння по просп. Маяковського, 93-Г. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/386.

Коротко про проект «Громадський бюджет діти у школі 306 (EVORANK)»: у школі № 306 по вул. Лісківській, 4-А ми хочемо надати можливість учням самим подавати громадські проекти, які будуть спрямовані на покращення шкільного життя. Щоб саме діти пропонували нові ідеї, щоб саме діти залучались підтримкою та здобували голоси задля перемоги та реалізації проектів. Розвиваємо в дітях навички командної роботи! Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/983.

Коротко про проект «Вчимо англійську танцюючи»: Заохочення дітей до вивчення англійської ,в сучасному танці. Це дасть можливість дітям вільно володіти багатьма мовами, бути грамотними в спілкуванні на міжнародних фестивалях по вул. Милославській, 6. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/248.

Коротко про проект «Нові ігрові майданчики для дитячого садочку № 202 Деснянського району»: хочемо замінити старі дитячі ігрові майданчики на нові , сучасні , які допоможуть у розвитку дітей віком від 2-х років до 7 років, створити умови для безпечних прогулянок дітей на свіжому повітрі по вул. Братиславській, 4-А. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/341.

Коротко про проект «Громадський бюджет діти у школі 293 (EVORANK)»: у школі № 293 по вул. Милославській, 7 ми хочемо надати можливість учням самим подавати громадські проекти, які будуть спрямовані на покращення шкільного життя. Щоб саме діти пропонували нові ідеї, щоб саме діти залучались підтримкою та здобували голоси задля перемоги та реалізації проектів. Розвиваємо в дітях навички командної роботи! Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/1045.

Коротко про проект «Облаштування дитячих майданчиків ДНЗ № 125, вул. Лаврухіна 13»: Встановлення сучасних та безпечних ігрових комплексів та майданчиків, новітніх пісочниць (з кришками та лавками), будиночків бесідок та іншого інвентарю для активного відпочинку вихованців дитячого садочку. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/96.

Коротко про проект «Сучасний кабінет «Фінансова грамотність» ‒, школа І-ІІІ ступенів №300»: актуальність створення навчального кабінету з предмету «Фінансова грамотність», полягає у забезпеченні оптимальних умов для організації навчально-виховного процесу та реалізації завдань відповідно до Державної цільової програми підвищення якості шкільної освіти. В основу діяльності кабінету у школі № 300 по просп. Маяковського, 93-Г покладено принципи научності, системності, логічності, послідовності, доступності, наочності, практичності. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/370.

Коротко про проект «Громадський бюджет діти у школі 300 (EVORANK)»: у школі № 300 по просп. Маяковського, 93-Г ми хочемо надати можливість учням самим подавати громадські проекти, які будуть спрямовані на покращення шкільного життя. Щоб саме діти пропонували нові ідеї, щоб саме діти залучались підтримкою та здобували голоси задля перемоги та реалізації проектів. Розвиваємо в дітях навички командної роботи! Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/1006.

Коротко про проект «Громадський бюджет діти у школі 320 (EVORANK)»: у школі № 320 по вул. Будищанській, 8 ми хочемо надати можливість учням самим подавати громадські проекти, які будуть спрямовані на покращення шкільного життя. Щоб саме діти пропонували нові ідеї, щоб саме діти залучались підтримкою та здобували голоси задля перемоги та реалізації проектів. Розвиваємо в дітях навички командної роботи! Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/990.

Коротко про проект «Громадський бюджет діти у школі 321 (EVORANK)»: у школі № 321 по вул. Драйзера, 40-Б ми хочемо надати можливість учням самим подавати громадські проекти, які будуть спрямовані на покращення шкільного життя. Щоб саме діти пропонували нові ідеї, щоб саме діти залучались підтримкою та здобували голоси задля перемоги та реалізації проектів. Розвиваємо в дітях навички командної роботи! Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/1053.

Коротко про проект «Освітній простір школи № 321»: в сучасному світі для всебічного виховання та розвитку учнів школи повинні йти в ногу з часом і постійно оновлюватися. Діти мають навчатися з використанням новітніх технологій, а в школах мають бути створені комфортні і сучасні умови для їх перебування і навчання. Мета проекту – облаштувати такий освітній простір нашої школи № 321 по вул. Драйзера, 40-Б. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/163.

Коротко про проект «Спортивный комплекс на Лісовому проспекті 11»: спортивний комплекс на Лісовому проспекті 11, де поряд немає жодного спортивного комплексу. Турнік-5 шт, турнік «Біцепс»-1 шт, шведська стінка-1 шт, лава для преса-2 шт, рукохід-2 шт, рукохід «Змійка»-1 шт, бруси-2 шт, стіна-бар’єр-1 шт. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/436.

Коротко про проект «Реконструкція баскетбольного майданчика за адресою: вул. О. де Бальзака, 54А у Деснянському районі»: реконструкція баскетбольного майданчиука для мешканців мікрорайону. Виконати роботи з покращення стану майданчика, зімінити асфальтне покриття на нове сучасне. Залучити мешканців до активного відпочинку. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/492.

Коротко про проект «Ремонт приміщення спортивного клубу «Центр єдиноборств»: мета проекту полягає в створенні належних гігієнічний та естетичних умов для занять фізкультурою та спортом відвідувачам клубу всіх вікових категорій за місцем проживання Деснянського Центру фізичного виховання «Спорт для всіх». Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/865.

Коротко про проект «Створення багатофункціонального спортивного майданчика на території початкової СШ № 311»: капітальний ремонт багатофункціонального спортивного майданчика на території початкової СШ № 311 по вул. Милославській, 27. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/284.

Коротко про проект «Створення мережі спортивних майданчиків на території шкіл № 282,283,277 Деснянського р-ну. м. Києва»: проект передбачає встановлення сучасних спортивних майданчиків на території загальноосвітніх навчальних закладів мікрорайону з метою створення належних умов для організації навчально-виховного процесу, гармонійного фізичного, соціального та патріотичного розвитку учнів навчальних закладів та молоді міста Києва Школа № 277 (вул. Сабурова, 6), гімназія № 283 (вул. Данькевича, 13), школа № 282 (вул. Закревського, 65-А). Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/67.

Коротко про проект «Благоустрій прилеглої території озера Верхнє Вигурівське»: облаштувати частину берега озера вул. Закревського в межах вул. Цвєтаєвої та вул. Милославської: встановити ігрове обладнання для дітей з ОФМ, встановити гойдалки та каруселі на дит.майданчику, встановити спортивно-гімнастичний комплекс, очистити та спланувати територію під майданчики та зону «зеленого театру», облаштувати зону «зеленого театру» (сцена, лави), укладання бордюрної стрічки по периметру майданчиків, очистити, спланувати, засипати канави. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/100.

Коротко про проект «Ремонт та облаштування футбольного майданчика в навчальному закладі Гімназія «Троєщина»: облаштування футбольного майданчика штучним покриттям, встановлення огорожі по вул. Цвєтаєвої, 14-В. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/455.

Коротко про проект «Громадський бюджет діти у школі 238 (EVORANK)»: у школі № 238 по вул. Закревського, 35-Б ми хочемо надати можливість учням самим подавати громадські проекти, які будуть спрямовані на покращення шкільного життя. Щоб саме діти пропонували нові ідеї, щоб саме діти залучались підтримкою та здобували голоси задля перемоги та реалізації проектів. Розвиваємо в дітях навички командної роботи! Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/1020.

Коротко про проект «Громадський бюджет діти у школі 218 (EVORANK)»: у школі № 218 по вул. Курчатова, 6-А ми хочемо надати можливість учням самим подавати громадські проекти, які будуть спрямовані на покращення шкільного життя. Щоб саме діти пропонували нові ідеї, щоб саме діти залучались підтримкою та здобували голоси задля перемоги та реалізації проектів. Розвиваємо в дітях навички командної роботи! Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/1083.

Коротко про проект «Громадський бюджет діти у школі 259 (EVORANK)»: у школі № 259 по просп. Маяковського, 21-Г ми хочемо надати можливість учням самим подавати громадські проекти, які будуть спрямовані на покращення шкільного життя. Щоб саме діти пропонували нові ідеї, щоб саме діти залучались підтримкою та здобували голоси задля перемоги та реалізації проектів. Розвиваємо в дітях навички командної роботи! Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/1077.

Коротко про проект «Громадський бюджет діти у школі 152 (EVORANK)»: у школі № 152 по вул. Курчатова, 18/1 ми хочемо надати можливість учням самим подавати громадські проекти, які будуть спрямовані на покращення шкільного життя. Щоб саме діти пропонували нові ідеї, щоб саме діти залучались підтримкою та здобували голоси задля перемоги та реалізації проектів. Розвиваємо в дітях навички командної роботи! Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/1066.

Коротко про проект «Громадський бюджет діти у школі 283 (EVORANK)»: у школі № 283 по вул. Данькевича, 13 ми хочемо надати можливість учням самим подавати громадські проекти, які будуть спрямовані на покращення шкільного життя. Щоб саме діти пропонували нові ідеї, щоб саме діти залучались підтримкою та здобували голоси задля перемоги та реалізації проектів. Розвиваємо в дітях навички командної роботи! Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/1008.

Коротко про проект «Дитячий майданчик на Лісовому проспекті»: дитячий майданчик на Лісовому проспекті, 11, де багато дітей, а грати нема де, ті майданчики які знаходяться в районі переповнені. Дитячий майданчик, ігровий комплекс з гіркою, подвійна качель, балансир, пісочниця малий, місток. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/94.

Коротко про проект «Биківнянський природний парк»: мешканці мікрорайону Биківня мріють про парк на місці занедбаної та засміченої ділянки лісу по вул. Бобринецькій. Ідея полягає в тому, щоб максимально зберегти існуюче природне середовище та створити місце для прогулянок, занять спортом та згуртування громади. Парк передбачено ДПТ Биківні. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/431.

Коротко про проект «Громадський бюджет діти у школі 207 (EVORANK)»: у школі № 207 по просп. Лісовому, 33-А ми хочемо надати можливість учням самим подавати громадські проекти, які будуть спрямовані на покращення шкільного життя. Щоб саме діти пропонували нові ідеї, щоб саме діти залучались підтримкою та здобували голоси задля перемоги та реалізації проектів. Розвиваємо в дітях навички командної роботи! Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/1064.

Коротко про проект «Громадський бюджет діти у школі 147 (EVORANK)»: у школі № 147 по просп. Лісовому, 17-В ми хочемо надати можливість учням самим подавати громадські проекти, які будуть спрямовані на покращення шкільного життя. Щоб саме діти пропонували нові ідеї, щоб саме діти залучались підтримкою та здобували голоси задля перемоги та реалізації проектів. Розвиваємо в дітях навички командної роботи! Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/1072.

Коротко про проект «Громадський бюджет діти у школі 189 (EVORANK)»: у школі № 189 по вул. Мілютенка, 5 ми хочемо надати можливість учням самим подавати громадські проекти, які будуть спрямовані на покращення шкільного життя. Щоб саме діти пропонували нові ідеї, щоб саме діти залучались підтримкою та здобували голоси задля перемоги та реалізації проектів. Розвиваємо в дітях навички командної роботи! Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/1048.

Коротко про проект «ПІЗНАЙ СВІЙ КРАЙ: фестиваль, тематичні воркшопи, квести, вікторини для учнів шкіл м. Києва»: тематичні воркшопи, квести, вікторини, публікації в ЗМІ та видання навчально-методичних праць з метою підвищення рівня знань про рідний край серед учнів старших класів закладів освіти м. Києва. Проведення фестивалю, екскурсій, відкритих занять, навчально-просвітницьких квестів, розробка і публікація навчальних та методичних матеріалів, довідників, ілюстрованих видань, науково-популярних статей по вул. Кіото, 19. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/200.

Коротко про проект «Громадський бюджет діти у школі 275 (EVORANK)»: у школі № 275 по просп. Маяковського, 3-Г ми хочемо надати можливість учням самим подавати громадські проекти, які будуть спрямовані на покращення шкільного життя. Щоб саме діти пропонували нові ідеї, щоб саме діти залучались підтримкою та здобували голоси задля перемоги та реалізації проектів. Розвиваємо в дітях навички командної роботи! Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/1080.

Коротко про проект «Охоронна сигналізація для ліфтового обладнання у Деснянському районі»: для проблеми крадіжок ліфтового обладнання та пропонується виконати монтаж систем безпеки на відповідних об’єктах по просп. Маяковського, 1-97, вул. Бальзака, 4-98, Ніколаєва, 1-17, Каштановій, 1-15, Будищанській, 1-24, Радунській, 1/10-46-Б та підключити обладнання на пульт охорони. За попередньої згоди з мешканцями будинку, послуги охорони сплачуються щомісячно з кожного помешкання, з розрахунку 2-3 гривень з квартири. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/628.

Коротко про проект «Капітальний ремонт освітлення на спортивному майданчику за адресою бульвар Бикова 7-А»: капітальний ремонт та облаштування енергозберігаючого освітлення на спортивному майданчику за адресою бульвар Бикова 7-А. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/464.

Коротко про проект «СПОРТИВНІ МАЙДАНЧИКИ НА ВУЛ. ШОЛОМ-АЛЕЙХЕМА ТА ВУЛ. БОБРИНЕЦЬКІЙ»: створення якісних умов для заняття спортом по вул. Шолом-Алейхема, 6-А та вул. Бобринецькій, 50-А є найважливішим кроком в заохоченні мешканців до ведення здорового способу життя. Дефіцит якісних умов для заняття спортом позбавляє можливості дітей та молодь розвиватись у правильному напрямку, внаслідок чого свій вільний час вони проводять за комп’ютерними іграми чи розпиваючи алкогольні напої в гучних компаніях. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/561.

Коротко про проект «Капітальний ремонт санвузлів в школі № 250»: проектом передбачено виконання робіт з капітального ремонту туалетів в cпеціалізованої школи № 250 міста Києва по просп. Маяковського, 49-Б. Ремонт приміщень туалетів передбачає монтаж сучасної сантехніки і змішувачів, які дозволять економити воду, оздоблювальні роботи, монтаж нових енергозберігаючих світильників і автоматичного вентиляційного устаткування. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/221.

Коротко про проект «Реконструкція футбольного майданчика за адресою просп. Лісовий , 39 А»: реконструкція занедбаного футбольного майданчика за адресою просп. Лісовий, 39-А. Облаштування на прибудинковій території спортивного майданчику, шляхом заміни покриття (штучна трава WINER 40/160). Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/268.

Коротко про проект «Громадський бюджет діти у школі 263 (EVORANK)»: у школі № 263 по вул. Сабурова, 19-Б ми хочемо надати можливість учням самим подавати громадські проекти, які будуть спрямовані на покращення шкільного життя. Щоб саме діти пропонували нові ідеї, щоб саме діти залучались підтримкою та здобували голоси задля перемоги та реалізації проектів. Розвиваємо в дітях навички командної роботи! Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/1011.

Коротко про проект «Патріотичне військово-спортивне таборування "Трахтемирівська січ»: для дітей Києва буде проведене 12 денне вишкільне таборування пам’яті Гетьмана Сагайдачного на острові Лопуховатому. Мета таборування – національно-патріотичне виховання, гартування характерів, фізична підготовка та активний військово-спортивний вишкіл. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/1085.

Коротко про проект «Громадський бюджет діти у школі 250 (EVORANK)»: у школі № 250 по просп. Маяковського, 49-Б ми хочемо надати можливість учням самим подавати громадські проекти, які будуть спрямовані на покращення шкільного життя. Щоб саме діти пропонували нові ідеї, щоб саме діти залучались підтримкою та здобували голоси задля перемоги та реалізації проектів. Розвиваємо в дітях навички командної роботи! Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/1010.

Коротко про проект «Капітальний ремонт освітлення на спортивному майданчику за адресою вул. Марини Цвєтаєвої 14-в»: капітальний ремонт та облаштування енергозберігаючого освітлення на спортивному майданчику за адресою Київ, вул. Цвєтаєвої, 14-В. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/465.

Коротко про проект «Громадський бюджет діти у школі 249 (EVORANK)»: у школі № 249 по вул. Беретті, 7 ми хочемо надати можливість учням самим подавати громадські проекти, які будуть спрямовані на покращення шкільного життя. Щоб саме діти пропонували нові ідеї, щоб саме діти залучались підтримкою та здобували голоси задля перемоги та реалізації проектів. Розвиваємо в дітях навички командної роботи! Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/1075.

Коротко про проект «Громадський бюджет діти у школі 277 (EVORANK)»: у школі № 277 по вул. Сабурова, 6 ми хочемо надати можливість учням самим подавати громадські проекти, які будуть спрямовані на покращення шкільного життя. Щоб саме діти пропонували нові ідеї, щоб саме діти залучались підтримкою та здобували голоси задля перемоги та реалізації проектів. Розвиваємо в дітях навички командної роботи! Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/995.

Коротко про проект «Ремонт спортивних залів школи № 321»: створення сучасних і комфортних умов для занять школярами на уроках фізичного виховання за рахунок капітального ремонту стелі і стін у 2 спортивних залах школи по вул. Драйзера, 40-Б. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/158.

Коротко про проект «Терапевтичний простір Монтессорі – гармонійне природнє середовище для розвитку дітей»: облаштування спеціального «підготовленого терапевтичного середовища» за методикою Марії Монтессорі по вул. Милославській, 6, каб. 201, яке задовольнятиме потреби у корекції розвитку дітей з обмеженнями життєдіяльності. Такий терапевтичний простір сприятиме всебічному розвитку дітей, а саме: оволодінню навичками практичного життя, сенсорному та пізнавальному розвитку. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/264.

Коротко про проект «Громадський бюджет діти у школі 247 (EVORANK)»: у школі № 247 по вул. Закревського, 37-Б ми хочемо надати можливість учням самим подавати громадські проекти, які будуть спрямовані на покращення шкільного життя. Щоб саме діти пропонували нові ідеї, щоб саме діти залучались підтримкою та здобували голоси задля перемоги та реалізації проектів. Розвиваємо в дітях навички командної роботи! Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/1024.

Коротко про проект «Громадський бюджет діти у школі 282 (EVORANK)»: у школі № 282 по вул. Закревського, 65-А ми хочемо надати можливість учням самим подавати громадські проекти, які будуть спрямовані на покращення шкільного життя. Щоб саме діти пропонували нові ідеї, щоб саме діти залучались підтримкою та здобували голоси задля перемоги та реалізації проектів. Розвиваємо в дітях навички командної роботи! Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/1005.

Коротко про проект «Реконструкція спортивного майданчика на території школи №251 за адресою: вул. М. Закревського 11-А»: з метою популяризації здорового способу життя, відволікання дітей та підлітків від негативних впливів навколишнього середовища та вулиці, фізичного виховання молоді, популяризації та розвитку футболу у Деснянському р-ні. Пропонуємо проект по реконструкції та обслуговуванні спортивного майданчика для організацій та проведення навчально-тренувальних заходів та змагань у районі. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/197.

Коротко про проект «Сучасний спортивний інвентар та обладнання для занять спортом»: одним з важливих напрямів, які визначають прогрес сучасного спорту, є використання нового спортивного інвентарю та обладнання. Це суттєво впливає не тільки на зростання спортивних досягнень, але й на змінення спортивної техніки, тактики, а також методики підготовки вихованців. У спорті результативність та безпека тренувально-змагальної діяльності безпосередньо залежить від якості обладнання, яке може з’явитися у школі № 282 по вул. Закревського, 65-А. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/216.

Коротко про проект «Облаштування комплексного спортмайданчика "Спорт для всіх" по вул. О. де Бальзака, 54А»: між будинками по вул. Бальзака, 54А-68 знаходиться великий спортивний майданчик, який перебуває в незодовільному технічному стані. Діти навколишніх будинків приходять на даний майданчик пограти у футбол. Та, нажаль, на всіх майданчика не вистачає. Тому є велика потреба розбудовувати спортивну інфраструтуру. Футбол/волейбол/бамбінтон. Розмір даного майданчика 13*32 метра, ігрова площа 13*24. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/991.

Коротко про проект «Громадський бюджет діти у школі 292 (EVORANK)»: у школі № 292 по вул. Данькевича, 5 ми хочемо надати можливість учням самим подавати громадські проекти, які будуть спрямовані на покращення шкільного життя. Щоб саме діти пропонували нові ідеї, щоб саме діти залучались підтримкою та здобували голоси задля перемоги та реалізації проектів. Розвиваємо в дітях навички командної роботи! Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/1055.

Коротко про проект «Громадський бюджет діти у школі 202 (EVORANK)»: у школі № 202 по просп. Лісовому, 22-А ми хочемо надати можливість учням самим подавати громадські проекти, які будуть спрямовані на покращення шкільного життя. Щоб саме діти пропонували нові ідеї, щоб саме діти залучались підтримкою та здобували голоси задля перемоги та реалізації проектів. Розвиваємо в дітях навички командної роботи! Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/1060.

Коротко про проект «ВНУТРІШНІЙ ДВОРИК ШКОЛИ №275 ім. Кравчука Володимира»: даний проект передбачає реконструкцію внутрішнього дворику, а саме створення дитячих та спортивних майданчиків школи № 275 по просп. Маяковського, 3-Г. Також буде збудовано альтанку для проведення уроків на свіжому повітрі. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/346.

Коротко про проект «Встановлення системи відеоспостереження на території школи № 301»: це інноваційний проект для Деснянського району, адже ще в жодній школі району не встановлена така потужна система охоронного відеоспостереження, яка складатиметься із спостереження за коридорами, за відкритою територією школи № 301 по просп. Маяковського, 93-В, внутрішнім та зовнішнім двором, за центральним входом і прилеглою територією, кутом спостереження будуть навіть прилеглі до школи двори будинків. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/148.

Коротко про проект «Сквер «Зелена підкова на вулиці Бальзака»: на місці неупорядкованої території по вул. Бальзака, 4, 4-А, 6 облаштувати рекреаційну зону у вигляді зеленої підкови з влаштуванням доріжок, інноваційних лавок–альтанок, урн, оригінальних елементів вертикального озеленення з використанням багаторічних–морозостійких ліан, висадженням тематичних алей–бузкової (бузок); жовтої (форцизія); рожевої (шипшина), калини, глоду,текоми. Упорядкування паркувального простору. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/702.

Коротко про проект «Реконструкція дитячих майданчиків у ДНЗ (ясла-садок) № 12»: проект допоможе в вихованні здорових, життєрадісних, життєстійких, фізично досконалих, гармонійно та творчо розвинених дитей. Завдяки йому у ДНЗ № 12 по вул. Жукова, 30-А, будуть створені умови для активних, безпечних та корисних прогулянок, під час яких діти зможуть розвивати всі групи м’язів, вестибюлярний апарат, увагу, дрібну моторика, соціальні навички та інші важливі для подальшого повноцінного життя аспекти. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/177.

Коротко про проект «Громадський бюджет діти у школі 23 (EVORANK)»: у школі № 23 по вул. Путивльській, 35 ми хочемо надати можливість учням самим подавати громадські проекти, які будуть спрямовані на покращення шкільного життя. Щоб саме діти пропонували нові ідеї, щоб саме діти залучались підтримкою та здобували голоси задля перемоги та реалізації проектів. Розвиваємо в дітях навички командної роботи! Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/1068.

Коротко про проект «Містер і Міс Деснянського району»: культурно творчій конкурс серед дітей та молоді деснянського р-ну віком від 3 до 20 років по вул. Милославській, 6. Спрямований на розкриття талановитої молоді. В програмі конкурсу дефіле, акторська майстерність, хореографія, вміння працювати на камеру, показ мод. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/232.

Коротко про проект «Сквер на перехресті вулиці Марини Цвєтаєвої та проспекту Володимира Маяковського»: перехрестя вул. Цвєтаєвої та просп. Маяковського, за проектом, має перетворитись на відкритий організований простір – сквер. Існуюча пішохідна зона розбивається на чотири сегменти з масштабною висадкою листяних дерев та облаштуванням місць відпочинку. По бокам простору облаштовуються велосипедні доріжки. Влаштування зон відпочинку розраховане на різні потреби користувачів, і у сквері можна зручно перепочити або провести час з друзями. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/43.

Коротко про проект «Ремонт та облаштування футбольного майданчика Київської Гімназії № 283»: облаштування футбольного поля штучним покриттям, встановлення огорожі на території гімназії № 283 по вул. Данькевича, 13. Демонтаж асфальтових бігових доріжок та їх заміна на нові сучасні поліуретанові бігові доріжки. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/452.

Коротко про проект «Громадський бюджет діти у школі 308 (EVORANK)»: у школі № 308 по вул. Градинській, 6-Б ми хочемо надати можливість учням самим подавати громадські проекти, які будуть спрямовані на покращення шкільного життя. Щоб саме діти пропонували нові ідеї, щоб саме діти залучались підтримкою та здобували голоси задля перемоги та реалізації проектів. Розвиваємо в дітях навички командної роботи! Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/1003.

Коротко про проект «Громадський бюджет діти у школі 248 (EVORANK)»: у школі № 248 по вул. Закревського, 45-Б ми хочемо надати можливість учням самим подавати громадські проекти, які будуть спрямовані на покращення шкільного життя. Щоб саме діти пропонували нові ідеї, щоб саме діти залучались підтримкою та здобували голоси задля перемоги та реалізації проектів. Розвиваємо в дітях навички командної роботи! Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/1070.

Коротко про проект «Громадський бюджет діти у школі 251 (EVORANK)»: у школі № 251 по вул. Закревського, 11-А ми хочемо надати можливість учням самим подавати громадські проекти, які будуть спрямовані на покращення шкільного життя. Щоб саме діти пропонували нові ідеї, щоб саме діти залучались підтримкою та здобували голоси задля перемоги та реалізації проектів. Розвиваємо в дітях навички командної роботи! Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/1033.

Коротко про проект «Громадський бюджет діти у школі 212 (EVORANK)»: у школі № 212 по вул. Курчатова, 18/2 ми хочемо надати можливість учням самим подавати громадські проекти, які будуть спрямовані на покращення шкільного життя. Щоб саме діти пропонували нові ідеї, щоб саме діти залучались підтримкою та здобували голоси задля перемоги та реалізації проектів. Розвиваємо в дітях навички командної роботи! Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/1089.

Коротко про проект «Ремонт навчальних приміщень у школі І-ІІІ ступенів № 300 Деснянського району»: важлива роль сучасного загальноосвітнього навчального закладу щодо забезпечення здоров’я школяра зумовлена особливостями його функціонування як цілісної багаторівневої системи, що упродовж тривалого часу істотно впливає на психічний та фізичний розвиток дитини. Забезпечити гідні умови для гармонійного розвитку та самореалізації особистості у школі № 300 по просп. Маяковського, 93-Г. Проект пропонує створити відповідні умови. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/315.

Коротко про проект «Територія спорту та дитячого дозвілля на Троєщині»: Після будівництва житлових домів за адресою вул. Бальзака 4, 4-А, 6 залишилась неупорядкована земельна ділянка. Проектом передбачається на місці існуючого пустиря влаштувати рекреаційну зону для мешканців прилеглих будинків для відпочинку, занять спортом, організованого дозвілля. Впорядкувати паркування авто мешканців будинків. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/707.

Коротко про проект «Громадський бюджет діти у школі 301 (EVORANK)»: у школі № 301 по просп. Маяковського, 93-В ми хочемо надати можливість учням самим подавати громадські проекти, які будуть спрямовані на покращення шкільного життя. Щоб саме діти пропонували нові ідеї, щоб саме діти залучались підтримкою та здобували голоси задля перемоги та реалізації проектів. Розвиваємо в дітях навички командної роботи! Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/1038.

Коротко про проект «КЛАС-СТУДІЯ ТВОРЧОГО ПРОСТОРУ "DREAMLAND»: клас-студія допоможе сформувати безперечні цінності у дитини – цікавість до навчання та пізнання світу, креативність, віру у свої сили, вміння працювати у команді та реалізовувати успішні проекти. Буде сприяти розвитку та навчанню дітей за допомогою інноваційних засобів. Передбачає проведення тренінгів, мозкових штурмів, ділових зустрічей, презентацій, майстер-класів у школі № 250 по просп. Маяковського, 49-Б. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/219.

Віддай свій голос за проекти, які змінять Деснянський район!


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux