Портал в режимі тестування та наповнення
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Деснянська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Оксана Добровольська та Станіслав Прокопенко зустрілися із керівниками навчальних закладів та представниками батьківської громадськості.

Опубліковано 19 вересня 2013 року о 15:49
фото

 

Директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Оксана Добровольська та голова Деснянської райдержадміністрації Станіслав Прокопенко зустрілися із працівниками районного управління освіти, керівниками навчальних закладів та представниками батьківської громадськості Деснянського району. Зустріч відбулася у гімназії ІІ-ІІІ ступеня №283.

Присутніх привітала Директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Оксана Добровольська.

– Початок нового навчального року – це завжди справжнє свято і для освітян, і для батьків, і звичайно ж для дітей. Тож, готуючись до першого вересня, передусім ми намагалися значно поліпшити стан матеріально-технічної бази закладів. Крім того, школярі отримали комплекти нових підручників, а у понад двадцяти школах, за програмою «Відкритий світ» ініційованою Президентом України, з’явилося триста нових комп’ютерів. Особливо приємно зазначити, що вже третій рік поспіль до першого вересня у Києві ми відкриваємо нову школу. Цього року запрацює, одразу два навчальних заклади. Цю традицію міська влада підтримуватиме і надалі», – зазначила Оксана Добровольська.

Учасники зустрічі зібралися в актовій залі гімназії для відвертої розмови, вирішення сучасних освітніх проблем навчання та виховання підростаючого покоління, втілення в життя соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича.

Під час зустрічі начальник районного управління освіти Олена Шурко ознайомила присутніх із результатами підготовки навчальних закладів Деснянського району до нового 2013-2014 навчального року та перспективами подальшої співпраці навчальних закладів та батьківської громадськості. Зокрема вона зазначила, що основну увагу було приділено підготовці закладів освіти до осінньо-зимового періоду та опалювального сезону. З метою якісної та своєчасної підготовки закладів освіти Деснянського району до початку нового навчального року за рахунок коштів бюджету розвитку спеціального фонду проведено
капітальний ремонт покрівель у 22 дошкільних закладах, 2 навчально-виховних комплексах та в 7 загальноосвітніх школах; ремонт фасадів проведено у 2 дитячих садочках, замінено вікна у 22 дошкільних закладах, відремонтовано їдальні та харчоблоки у 7 загальноосвітніх навчальних закладах та інше.

Заступник директора з виховної роботи гімназії № 283 Марія Швед на прикладі виховної роботи, яка проводиться у гімназії, зупинилася на питаннях розвитку творчих здібностей, фізичного загартування, обдарованості дітей у процесі національно-патріотичного виховання.

– Співпраця педагогічного, учнівського колективів навчальних закладів із батьківською громадськістю дуже важлива. Саме у координації їх спільних дій створюються умови для здобуття учнями якісної освіти, підтримання єдиної системи освітянських програм і проектів, що реалізуються у Деснянському районі. Районна влада на виконання доручень Президента України та завдань нових соціальних ініціатив “Діти – майбутнє України” приділяє значну увагу забезпеченню дітей доступною якісною освітою. Чимала увага приділяється і змісту навчального процесу, впровадженню новітніх програм та методик, підвищенню якості освітніх послуг у районі, – зазначив голова Деснянської райдержадміністрації Станіслав Прокопенко.

1

2

3

4

5

6


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux