Портал в режимі тестування та наповнення
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Деснянська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Станіслав Прокопенко привітав пожежників з Днем рятувальника.

Опубліковано 18 вересня 2013 року о 09:55
фото

 


Голова Деснянської райдержадміністрації Станіслав Прокопенко привітав бійців пожежної частини із Днем рятувальника. Очільник райдержадміністрації вручив найдостойнішим представникам Почесні грамоти та Подяки голови.

– Відзначення 17 вересня Вашого професійного свята є державним визнанням неоціненного внеску людей мужніх професій – пожежників, працівників аварійно-рятувальних формувань і служб, які забезпечують надійний захист національного багатства, життя людей від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру. Той факт, що в умовах економічної та фінансової нестабільності рятувальники продовжують виїжджати на ліквідацію розлиття хімічно-небезпечних речовин, аварійних ситуацій та наслідків стихійних лих, рятувати наше майно та людські життя, що є найціннішим у цілому світі, свідчить про глибоке розуміння професійного обов’язку, високу відповідальність за доручену вам справу, – сказав Станіслав Прокопенко.

Голова Деснянської райдержадміністрації Станіслав Прокопенко ознайомився з умовами роботи пожежників, які оперативно та ефективно реагують на ліквідацію надзвичайних ситуацій, що виникають.

Для ліквідації надзвичайних ситуацій в Деснянському районі функціонують пожежні підрозділи ДПРЧ-19 та управління з питань надзвичайних ситуацій Деснянської райдержадміністрації, які одними з перших залучаються до ліквідації надзвичайних подій.

За вагомий внесок у справу цивільного захисту населення, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди відзначення Дня рятівника почесними грамотами було нагороджено:

Амірова Дмитра Ібрагімовича, провідного інженера по комп'ютерно- технічному та програмному обслуговуванню КП «Дирекція з управління та обслуговування житлового фонду Деснянської районної у м. Києві ради»;

Макодзьобу Василя Миколайовича, лісничого Білодібровного лісництва;

Шелудька Михайла Григоровича, інженера з цивільного захисту 1 категорії групи техногенної безпеки СВП «Київські ТЕЦ» ПАТ «Київенерго»;

За сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди відзначення Дня рятівника вручено подяки:

Гоголь Ірині Вікторівні, головному інженеру ЖЕКа № 318;

Дуднику Олександру Євгеновичу, начальнику ЖЕКа №318;

Ігнатенко Ользі Василівні, інженеру 1 категорії ВТВ КП «Шляхово- експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Деснянського району м.Києва»;

Колодяжному Павлу Олександровичу, ліснику обходу № 5 Білодібровного лісництва;

Короткого Олександра Станіславовича, чергового майстра КП «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Деснянського району м.Києва»;

Кривенко Любові Володимирівні, завідуючій дошкільного навчального закладу № 771;

Кучеренко Ярославі Володимирівні, вихователю-методисту дошкільного навчального закладу № 752;

Осовику Андрію Олексійовичу, водію пожежного автомобіля Дніпровського лісництва;

Тарасюку Василю Івановичу, лісничому Дніпровського лісництва;

Яремчуку Василю Васильовичу, бригадиру дорожньо-ремонтної дільниці КП «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Деснянського району м. Києва».

1

2

3_2

4

5


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux