Портал в режимі тестування та наповнення
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Деснянська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

«На теренах Деснянського району з’явився ще один арт-простір. Сподіваємося на плідну співпрацю» – Ольга Машківська

Опубліковано 06 серпня 2020 року о 16:42
фото

 

 

Вже традиційним стає проведення мистецьких заходів у ТРЦ «РайON». Так і цього разу з 1-го серпня тут організовано та відкрито виставку, присвячену історії моди на прикладі мистецтва – «ArtFashion: від 20-х до 20-х».

 

Тематика та основний меседж виставки – «Дітям про моду та мистецтво: як змінювалися тренди впродовж століття».

 

«Хотілося продемонструвати хлопчикам і дівчаткам, які разом із батьками відвідують ТРЦ «РайON», лінію розвитку моди на прикладі високого і прекрасного. Молодь сьогодні дуже «продвинута». Вони добре орієнтуються яку інформацію протягом кількох секунд відшукати у Інтернеті. Але залишається одна прогалина – вивчення того надбання, що було у минулому», – говорить директорка із комунікацій ТРЦ «РайON» Олена Обухівська.

 

Розвиток трендів яскраво відображений на фотостендах виставки у вигляді справжніх витворів мистецтва різних епох. Артоб’єкти знаних художників та професійних фотографів, представлені тут, презентують лінійність змін модних трендів упродовж століття.

Кожен стенд відображає відповідні стилі як жіночого та чоловічого, так і дитячого сегментів. Розглядаючи їх, можна зрозуміти, який модний шлях пройшли сукні, костюми, аксесуари, головні убори та дитячі іграшки впродовж 100 років: від 20-х минулого століття до сьогодення.

 

Діти підходять до стендів, фотографують найбільш цікаві зображення, перекидають їх із допомогою гаджетів своїм одноліткам.

На запрошення організаторів відвідали виставку і керівник апарату Деснянської райдержадміністрації Ольга Машківська та начальник Управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Деснянської РДА Ігор Закомірний.

«Деснянська райдержадміністрація – один з партнерів виставки, яку сьогодні організовано у ТРЦ «РайON». Щойно обговорили аспекти можливої творчої співпраці дитячих творчих колективів закладів культури Деснянського району із використанням новоствореного арт-простору. Виникло багато цікавих ідей. Щодо мого особистого сприйняття виставки, зокрема, та як мами дочки-підлітка, – виставка дуже цікава та корисна. Обов’язково ще раз прийду на виставку тільки вже з дочкою. Сподіваюся виставка допоможе їй надати перевагу дівочому стилю у одязі», – сказала Ольга Машківська.

Центральні світлини на кожному стенді – цьогорічні актуальні моделі від брендів Colin`s, Vovk, Mida, SharMan, True Tannery, Urban Planet та «Будинок іграшок» – стильні, яскраві, привабливі, трендові, які є уособленням кращих варіацій цьогорічної fashion індустрії.

До підбору фото та картин у ТРЦ «РайON» підійшли ретельно як із культорологічної, так і з модної ретроспективи. Наприклад, на стенді про жіноче взуття розміщені зображення у різних стилістиках: Піно Дені «Танець фламенко» із монреальського музею, Мередіт Фремптон «Маргарита Келсі» із лондонської картинної галереї, фото Мерілін Монро на зйомках фільму «Ніагара» тощо.

Отож, запрошуємо на виставку, присвячену історії моди на прикладі мистецтва – «ArtFashion: від 20-х до 20-х», яка зараз проходить у ТРЦ «РайON».

ФОТОЗВІТ


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux