Портал в режимі тестування та наповнення
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Деснянська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Сьогодні у Деснянському районі вітали ветеранів Великої Вітчизняної війни.

Опубліковано 30 жовтня 2013 року о 17:22
фото

 

Сьогодні за дорученням голови Деснянської райдержадміністрації Станіслава Прокопенка у Деснянському районі вітали ветеранів Великої Вітчизняної війни. За участю керівництва Деснянської райдержадміністрації, ветеранів Великої Вітчизняної війни, активу ветеранських організацій району пройшли урочистості з нагоди відзначення 69-ї річниці визволення України та 70-ї річниці визволення Києва від фашистських загарбників.

За традицією ветерани Великої Вітчизняної війни, активісти ветеранських організацій зібралися у актовій залі “Київської муніципальної української академії танцю ім. С.Лифаря” для того, щоб поділитися спогадами про воєнні роки, обговорити справи сьогоднішні.

З нагоди 69-ї річниці визволення України від фашистських загарбників, за активну участь у героїко-патріотичному вихованні молоді Деснянського району ветеранів Великої Вітчизняної війни Юрія Семеновича Бобкова, Володимира Петровича Ващенка, Івана Григоровича Гордієнка, Наталію Анатоліївну Лукович, Віктора Єгоровича Павленка, Олександра Георгійовича Соловйова, Любов Омелянівну Суботіну, Степана Івановича Тарана, Дмитра Миколайовича Шейбак було нагороджено Подякою голови Деснянської райдержадміністрації.

На вшанування історичного подвигу народу в обороні та визволенні столиці України міста-героя Києва 46 ветеранів Великої Вітчизняної війни, активістів ветеранських організацій Деснянського району було нагороджено пам’ятним нагрудним знаком “70 років визволення Києва від фашистських загарбників”. Серед нагороджених 29 ветеранів – учасники боїв за визволення Києва.

На завершення урочистих заходів для ветеранів Великої Вітчизняної війни було організовано концерт за участю вихованців “Київської муніципальної української академії танцю ім. С.Лифаря”.

– Ми низько вклоняємося ветеранам Великої Вітчизняної війни, які вистояли у жахливій війні, подарувавши прийдешнім поколінням мир та спокій на рідній українській землі. Визволення Києва та України від фашистських загарбників далося важкою ціною – пройдено через всі жахи війни, втрачено мільйони життів. Сьогодні ми щиро пишаємося тим, що у наших жилах тече їх кров – кров справжніх героїв, відданих патріотів своєї країни. На виконання завдань, які перед нами ставить Президент України Віктор Янукович щодо поліпшення соціального та медичного захисту ветеранів Великої Вітчизняної війни, районна влада робить все можливе для того, щоб охопити особливою турботою, належним соціальним захистом та медичним обслуговуванням ветеранів Великої Вітчизняної війни, – зазначив у своєму вітанні голова Деснянської райдержадміністрації Станіслав Прокопенко.

Зокрема, у Деснянському районі ветерани Великої Вітчизняної війни постійно отримують разову грошову допомогу, знижки на оплату комунальних послуг, право на першочергове оформлення документів з отримання субсидій, засоби реабілітації. Також існує позитивна динаміка у забезпеченні ветеранів путівками для санаторно-курортного оздоровлення. В рамках підготовки до відзначення 70-ї річниці визволення міста Києва від фашистських загарбників 36 визволителів та оборонців міста Києва отримають матеріальну допомогу, 375 ветеранам буде вручено подарункові набори та вітальні листівки від голови Деснянської райдержадміністрації Станіслава Прокопенка і багато ін.

Image00002

Image00003

Image00004

Image00005

Image00006

Image00007

Image00008


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux