Портал в режимі тестування та наповнення
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Деснянська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Знак «Відмінник столичної освіти» отримали освітяни Деснянського району

Опубліковано 10 жовтня 2019 року о 09:02

 

Мер Києва Віталій Кличко привітав освітян із професійним святом та вручив нагороди і грошові премії найкращим педагогам столиці. Він зазначив, що сьогодні у Києві працює понад 68 тисяч освітян. З них майже 40 тисяч – педагогічні працівники.

«Хочу щиро подякувати кожному з вас за те, що гідно виконуєте свою місію. За те, що, незважаючи на усі складнощі, інвестуєте свій час та сили в найцінніше – у розвиток і виховання наших дітей. Наше ж головне завдання, як міської влади, – підвищити престижність праці вчителя, забезпечити гідну зарплату і сучасні комфортні умови для роботи столичних освітян. І, повірте, в нинішніх умовах ми робимо все, що від нас залежить», – наголосив Віталій Кличко.

Серед нагороджених – працівники закладів освіти Деснянського району. Нагрудним знаком «Відмінник столичної освіти» нагороджено вчителя початкових класів спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 307 з поглибленим вивченням природничих наук Олену Володимирівну Чернову, вихователя дошкільного навчального закладу (ясел-садочка) № 509 комбінованого типу Тетяну Іванівну Севастьянову та тренера-викладача відділення бадмінтону Дитячо-юнацької спортивної школи № 18 Ніну Миколаївну Михальчук

Тридцять дев`ять років працює на освітянській ниві Олена Володимирівна Чернова, десять з яких – вчитель початкових класів школи № 307. У навчальній діяльності вміло застосовує елементи інтерактивних, проектних, ігрових, інноваційних технологій. Проводить нестандартні уроки, сприяючи розвитку пізнавального інтересу школярів, інформаційному збагаченню та формуванню в них здібностей, необхідних у повсякденному житті. Починаючи з 2006-2007 навчального року, учитель розпочала впровадження програми «Росток» на уроках математики та навколишнього світу.

Тетяна Іванівна Севастьянова працює на посаді вихователя дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 509 з 1999-го року. Педагогічний стаж роботи – 25 років. Щоденно на заняттях щедро віддає дітям свої знання, уміння, душу і серце. Завдяки створеному власними руками пізнавальному середовищу, дидактичним іграм, посібникам – вона плекає у своїх вихованців творчу наснагу, нестандартність мислення, оригінальність у відтворенні оточуючої дійсності. Використовує у своїй роботі програми розвитку дітей старшого дошкільного віку «Я – киянин» та «Маленькі дослідники».

Ніна Миколаївна Михальчук розпочала трудову діяльність у 1965-му році у спортивному клубі Київського інституту народного господарства. З 1967-го по

1975-й рік – член збірних команд СРСР та України, семикратна чемпіонка України та Радянського союзу, майстер спорту. Протягом багаторічної трудової діяльності підготувала 10 майстрів спорту України, 28 кандидатів у майстри спорту України та велику кількість першорозрядників. Вихованці Ніни Миколаївни неодноразово ставали чемпіонами і призерами України, переможцями міжнародних, міських, районних змагань та входять до складу національної збірної команди України та Києва.

Щиро вітаємо наших освітян з нагородою, бажаємо творчої наснаги та подальших успіхів у педагогічній діяльності.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux