Портал в режимі тестування та наповнення
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Деснянська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

На знакових об’єктах інфраструктури Деснянського району кипить робота

Опубліковано 02 жовтня 2019 року о 22:28
фото

Сьогодні в цьому переконався в.о. голови Деснянської райдержадміністрації Сергій Снопков, який під час об’їзду оглянув хід реконструкції з добудовою загальноосвітньої школи № 23 (блок «В») по вул. Путивльській, 35; другу чергу реконструкції Центральної спортивної арени Деснянського району по вул. Драйзера, 2-Б; ознайомився з трьома проектними пропозиціями концепції добудови концертної зали у школі мистецтв імені Леонтовича по вул. Закревського, 43-А; оглянув хід капітального ремонту в ДНЗ № 782 по вул. Лифаря, 16-А та став учасником палкої дискусії тренерів спортивних клубів з приводу єдиного календарного плану тренувань на Центральній спортивній арені.

Так, зрання, відбулася виробнича нарада на об’єкті реконструкції з добудовою загальноосвітньої школи 23 (блок «В») на вул. Путивльській, 35. Обговорювалися поточні питання, графік виконання робіт та було наголошено на необхідності освоєння коштів, які виділені на об’єкт в Програмі економічного і соціального розвитку м. Києва у 2019 році.

Також голова району оглянув хід другої черги реконструкції Центральної спортивної арени Деснянського району по вул. Драйзера, 2-Б. Було розглянуто ряд робочих моментів під час проведення робіт. Сергій Петрович звернув увагу на необхідності встановлення додаткових опор за футбольними воротами та підсилення сітки для збереження майна стадіону. Він акцентував на тому, що для районної влади – це архіважливий проект, тому друга черга стадіону має бути здана в експлуатацію до кінця року. Стадіон – це постійний рух, місце для змістовного дозвілля. До речі, під час наради на полі гравці американського футболу знімали благодійну рекламу.

Окрім цього, не залишили осторонь і культурну сферу. У школі мистецтв імені Леонтовича розглянули три проектні пропозиції концепції добудови концертної зали. Архітектор представив на розсуд присутніх три проект – проект на 500 місць; малий зал на 120 місць з влаштованими по периметру студіями; на 350 місць з ядром, що поєднує нову та стару частину приміщень з влаштованими по периметру студіями. За словами директорки закладу, школа має потребу у концертному залі на 500 місць з розкішною сценою, адже у закладі займається 22 творчі колективи. У проекті необхідно передбачити репетиційні класи, костюмерну, хореографічні класи та службові приміщення. Сергій Петрович сказав, що для району необхідно рішення великого концертного майданчика для масштабних масових заходів. На базі школи є всі шанси створити самостійний культурний осередок. Керівник району доручив представникам

школи до наступного вівторка підготувати перелік необхідних приміщень для проектування майбутньої концертної зали.

Опісля, Сергій Снопков відвідав ДНЗ № 782 по вул. Лифаря, 16-А та оглянув як проходить капітальний ремонт за вищевказаною адресою. Цього року передбачається проведення капітального ремонту покрівлі, фасаду та заміна вікон. Також передбачається передача частини приміщення першого поверху під стаціонар для людей з обмеженими можливостями. За результатами наради доручено надати графік виконання робіт підрядною організацією до наступного вівторка; зустрітися представникам підрядника та Територіального центру соціального обслуговування для обговорення специфіки облаштування приміщення для людей з обмеженими можливостями.

Теж голова району побував на Центральній спортивній арені Деснянського району та обговорив з тренерами єдиний календарний план тренувань на арені. За результатами наради вирішили розширити час проведення тренувань; перелік полів за рахунок 12 міні-футбольних майданчиків на базі закладів освіти; до п’ятниці представникам клубів донести паспорти клубів; до 16 жовтня розробити єдиний календарний план тренувань, який влаштує усіх тренерів спортивних клубів району.

Довідково.

Участь у виїзних нарадах також взяли депутати Київради Вадим Онуфрійчук, Юрій Зубко, Ганна Старостенко, керівники структурних підрозділів та комунальних підприємств району, представники Громадської ради при Деснянській райдержадміністрації, підрядних організацій, небайдужі деснянці.

ФОТОЗВІТ


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux