Портал в режимі тестування та наповнення
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Деснянська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

У Деснянському районі підбито підсумки перших двох тижнів осіннього місячника з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану.

Опубліковано 17 жовтня 2013 року о 10:16
фото

Сьогодні міська комісія з проведення осіннього місячника з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану м. Києва на чолі з першим заступником голови КМДА Анатолієм Голубченком обстежила Деснянський район на предмет виконання планових показників. Під час об’їзду Анатолій Голубченко вказав на основні недоліки, ліквідувати які комунальникам необхідно до завершення місячника.

Зокрема, станом на 15 жовтня 2013 року комунальним підприємством з утримання зелених насаджень Деснянського району спільно з сільськогосподарським підприємством «Парк» створено сквери по вул.  Ніколаєва,5 та Цвєтаєвої,8, пр.Маяковського, 14/13, 36/7; висаджено 230 декоративних дерев, 1198 чагарників, 720 троянд по Броварському проспекту та 650 хризантем; відремонтовано газони по пр. Маяковського, Ватутіна,                  вул. Братиславській, Мілютенка, Ніколаєва; прибрано від сміття та очищено газонів від минулорічного листя  332,5 га,  3 га берегової смуги водойм; відремонтовано два дитячих майданчики в парку «Деснянський» та парку Кіото, відновлено газон у парковій зоні Меморіального комплексу «Героям Чорнобиля», відновлено благоустрій після розриттів на інженерних мережах, який проводився підрозділами «Київенерго», у розмірі 12 тисяч 600 кв. м

Проведено другу чергу реконструкції парку «Молодіжний», під час якої влаштовано 2058 кв. м доріжок з ФЕМ; 1307 кв.м асфальто-бетонного покриття, сучасні спортивний та дитячий майданчики, проведено капітальний ремонт амфітеатру на 260 місць, встановлено 51 електроопору. Також проведено другу чергу реконструкції парку «Кіото», під час якої  влаштовано 1100 кв. м доріжок з ФЕМ, реконструйовано штучну водойму, встановлено та облаштовано сучасні дитячий та спортивний майданчики, відновлено 2100 кв. м. газону.

Відремонтовано 8 зливоприймальних систем, освітлено  входи  у  330 під’їздах житлових будинків,  знято 161 сухостійне дерево, кроновано 117 дерев, очищено 2,4 га зеленої зони, відремонтовано158  дитячих та 3 спортивних майданчики. На виконання звернень мешканців району в рамках підготовки до осінньо-зимового періоду проведено ремонт покрівель будинків по пр.Маяковського, 20-А, 20-Б, облаштовано клумби із 1624 квітів на прибудинкових територіях.

Влаштовано конструкції з монолітного бетону, покриття ФЕМ, облицьовано гранітом, встановлено бронзові герби та центральну скульптуру «Покрова Пресвятої Богородиці» під час спорудження Ротонди «Пантеон Пам’яті» на території Меморіального комплексу «Героям Чорнобиля».

Станом на 16 жовтня нинішнього року на території Деснянського району демонтовано 423 самочинно розміщені тимчасові споруди.

Під час об’їзду чимало уваги було приділено проблемним питанням району. За маршрутом руху комісії робилися зупинки, аби більш детально розібратися з недоліками  на місцях.

– Сьогодні існує ряд проблемних місць в утриманні території Деснянського району, частина з яких була висвітлена під час об’їзду міської комісії. До завершення осіннього місячника усі роботи будуть виконані у повному обсязі. Хотів би подякувати всім керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації, комунальних служб, майстрам та двірникам ЖЕКів, шляховикам та озеленювачам за їх плідну працю, незважаючи на несприятливі погодні умови, – сказав Станіслав Прокопенко.

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux