Головна  →  Новини  →  16 квітня 2018

Деснянці – чемпіони та призери чемпіонату України з пауерліфтингу за версією УФНП

 

Вихідними у спортивному комплексі КНЕУ пройшов чемпіонат України з пауерліфтингу за версією Української федерації натурального пауерліфтингу. На Чемпіонат з’їхалися атлети позмагатися у дисциплінах – жим штанги лежачи, станова тяга, підйом штанги на біцепс та пауерліфтинг. Приємною несподіванкою стала участь у змаганнях атлетів з Луганської та Донецької областей.

Відтак, за результатами змагань команда Деснянського району завоювала сім нагород: Владислав Шевцов (тінейджер) завоював золоту нагороду змагань з жиму штанги лежачи у ваговій категорії до 67,5 кг (вижав 105 кг), Ростислав Гура (тінейджер) завоював золоту нагороду змагань з жиму штанги лежачи в ваговій категорії до 75 кг (вижав 130 кг), Євген Шарабура (юніор) завоював золоту нагороду змагань з жиму штанги лежачи в ваговій категорії до 75 кг (вижав 120 кг ), Олександр Реп’янчин (юніор) завоював золоту нагороду змагань з жиму штанги лежачи в ваговій категорії до 90 кг (вижав 140 кг ), Ігор Опанасенко («Open») виборов бронзову нагороду з жиму штанги лежачи в ваговій категорії до 90 кг (пожав 135 кг) та зі станової тяги виборов срібну нагороду (вижав 190 кг), Віктор Степанюк завоював золоту нагороду змагань серед ветеранів (М 2) з жиму штанги лежачи в ваговій категорії до 90 кг (вижав 110 кг).

Вітаємо богатирів-деснянців з почесними нагородами, та тренера КДЮСШ 14 Деснянського району Андрія Топчія за вагомий особистий внесок у розвиток спорту в районі!

ФОТОЗВІТ

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]