Портал в режимі тестування та наповнення
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Деснянська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

На території Деснянського району необхідно відновити більше 5 тисяч кв.м. твердого покриття після пошкоджень, які виникли на розподільчих теплових мережах

Опубліковано 16 квітня 2018 року о 08:57
фото

 

Про це сьогодні йшлося під час наради, яка пройшла у Деснянській райдержадміністрації, на виконання доручення мера Києва Віталія Кличка щодо перевірки всіх місць розриття, де «Київенерго» проводило ремонтні роботи тепломереж, здійснення контролю за ліквідацією їх підприємством за допомогою асфальтування та облаштування території.

Віталій Кличко доручив «Київенерго» надати главам районів Києва карту розриттів, а головам районів – перевірити дану карту.

Перший заступник голови Деснянської райдержадміністрації Віктор Крохмалюк, представники «Київенерго», «Київводоканалу», «Київпарксервісу», «Київпастрансу», керівники комунальних підприємств району, профільних служб Деснянської РДА під час робочої наради обговорили підсумки проходження опалювального сезону 2017-2018 року та план заходів з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану території  Деснянського району після завершення опалювального сезону.

Як повідомив начальник Управління житлово-комунального господарства Деснянської РДА Юрій Рогатюк, опалювальний сезон 2017/2018 року проходив без особливих ускладнень, аварій та відключень. Протягом зазначеного періоду була забезпечена стабільна робота систем тепло-, водопостачання і водовідведення. Пошкодження, які виникали на розподільчих теплових мережах, оперативно усували фахівці ПАТ «Київенерго» разом із спеціалістами житлово-експлуатаційних організацій.

Начальник відділу контролю за благоустроєм Деснянської райдержадміністрації Віктор Казмірчук презентував фотоматеріали з назвами адрес, де найближчим часом необхідно відновити тверде покриття доріг після пошкоджень, які виникали на розподільчих теплових мережах та провести заходи з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану.

«Сьогодні на території району необхідно відновити більше 5 тисяч кв.м. твердого покриття після пошкоджень, які виникли на розподільчих теплових мережах та відновити благоустрій на 432 об`єктах. Цю роботу треба зробити якнайшвидше», – звернувся Віктор Крохмалюк до представників «Київенерго» та «Київводоканалу».

Під час наради також було наголошено на проблемних питання, які виникали під час опалювального сезону. Зокрема, найбільша кількість скарг від мешканців перших поверхів житлових будинків надходила щодо підвищеного рівня шуму в системі ЦО та незадовільної температури теплоносія (недоліки усувались вчасно та локально); у 32 житлових будинках відсутні теплові лічильники після їх викрадення; у 8 житлових будинках було розбалансовано системи ЦО після самовільного втручання мешканців до внутрішньобудинкових систем опалення.

«Ми повинні врахувати всі упущення та не допустити їх при підготовці до нового опалювального сезону»,  – сказав Віктор Крохмалюк.

Також присутні обговорили план заходів з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану території  Деснянського району у квітні та травні.

1

ФОТОЗВІТ


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux