Головна  →  Новини  →  13 березня 2018

У Деснянському районі перевірять правомірність функціонування гральних закладів

 

Традиційно щопонеділка о 16:00 у Деснянській райдержадміністрації відбувається засідання робочої групи з питань моніторингу зайняття фізичними та юридичними особами забороненими видами господарської діяльності, господарської діяльності без реєстрації суб’єкту господарювання або без затвердження відповідної оцінки, недотримання правил торгівлі на території Деснянського району міста Києва.

Вчора голова Деснянської райдержадміністрації Геннадій Заболотний акцентував увагу присутніх на вирішенні проблеми функціонування не тільки «розливайок», а і гральних залів на території району. Відтак, за попередньою інформацією, отриманою під час моніторингу території району, виявлено 47 гральних залів у тимчасових та 31 гральний зал у капітальних спорудах.

«Сьогодні одне з ключових питань порядку денного – перевірка правомірності розміщення та функціонування гральних закладів на території нашого району. Закликаємо всіх небайдужих деснянців долучатися до конструктивного діалогу, який проходить щопонеділка о 16:00 у кабінеті 217 Деснянської райдержадміністрації», – зазначив голова Деснянської райдержадміністрації Геннадій Заболотний.

У ході чергового засідання присутні зупинилися на кожному об’єкті адресного переліку. Так, відповідні служби проведуть перевірку правомірності розміщення і функціонування гральних закладів, за результатами якої вживатимуться дієві заходи реагування до представників «тіньового» бізнесу.

До конструктивного діалогу також долучилися помічники народного депутата України Борислава Берези, депутат Київської міської ради Михайло Буділов, помічники депутатів Київської міської ради, заступник начальника Деснянського Управління поліції Головного управління національної поліції у місті Києві Віталій Юрченко, керівники структурних підрозділів Деснянської райдержадміністрації, представники Громадської ради при Деснянській райдержадміністрації та бізнес-середовища.

1

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]