КМДА Київська міська державна адміністрація


13 березня 2018

Центр навчання плаванню Деснянського району запрошує всіх бажаючих опанувати мистецтво кунг-фу

Кунг-фу – це унікальний китайський стиль бойових мистецтв, який є одним із самих древніх видів єдиноборств. Тут поєднуються вправи як для розвитку тіла, так і для укріплення духу. Протягом своєї довгої історії кунг-фу розвивалося як унікальне поєднання фізичних вправ, виду самооборони та мистецтва.

Під час занять кунг-фу використовується багатобічний системний підхід до розвитку та вдосконаленню людини – розвивається координація, тіло стає більш гнучким, рухливим і пружнім, виконуються вправи на розвиток сили та швидкості. Не менше уваги приділяється розвитку і вдосконаленню моральних якостей – концентрації, витримки, вихованню поваги та ввічливості, розвиток впевненості та лідерських якостей.

Запрошуємо вас на заняття з кунг-фу до Центру навчання плаванню Деснянського району до досвідченого тренера, майстра спорту міжнародного класу з ушу/кунг-фу, багаторазової чемпіонки Європи з ушу по багатоборству, призерки чемпіонатів світу з ушу Оксани Сільвестрової. Детальна інформація за телефоном: 066-532-14-88.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.