Головна  →  Оголошення  →  13 березня 2018

Кияни отримали платіжки за електроенергію від нової компанії

 

Увага, деснянці!

Мешканці столиці отримали рахунки за електроенергію з реквізитами ПрАТ «ДТЕК Київські Електромережі», яка з 1 березня 2018 року надає послуги з постачання та розподілу електроенергії в Києві в якості правонаступника ПАТ «Київенерго».

В оновленій платіжці розміщена інформація про початок роботи нової компанії з 1 березня в рамках розподілу ПАТ «Київенерго», передбаченого Законом «Про ринок електричної енергії». Тариф на електроенергію, що встановлюється НКРЕКП, не змінився.

«ДТЕК Київські Електромережі» надає послуги за раніше підписаними з ПАТ «Київенерго» договорами – переукладати їх не потрібно. Інформаційно-консультаційні послуги клієнти як і раніше можуть отримати в Контакт-центрі 1588 і центрах обслуговування клієнтів ПАТ «Київенерго». Оплату послуг можна здійснювати через особистий кабінет з електроенергії на сайті www.kyivenergo.ua, мобільні додатки, відділення банків і «Укрпошти», а також електронні платіжні системи.

Нова компанія буде поєднувати функції з розподілу і постачання електроенергії до листопада 2018 року, після чого функція постачання, відповідно до вимог закону, буде відокремлена.

ПАТ «Київенерго» продовжує виконувати діяльність з виробництва теплової і електричної енергії, постачання теплової енергії, гарячого водопостачання і централізованого опалення.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]