Портал в режимі тестування та наповнення
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Деснянська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

До уваги представників інститутів громадянського суспільства

Опубліковано 13 лютого 2018 року о 17:16

До уваги представників інститутів громадянського суспільства

Оголошення щодо добору кандидатур від громадських організацій у сфері культури для включення до складу конкурсної комісії з конкурсного добору на посаду директора позашкільного навчального закладу «Освітньо-культурний центр «Дивосвіт»

Управлінням культури, туризму та охорони культурної спадщини Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації оголошено конкурс на заміщення вакантної посади директора позашкільного навчального закладу «Освітньо-культурний центр «Дивосвіт».

Відповідно до вимог статті 21-3 Закону України «Про культуру» Управління  культури, туризму та охорони культурної спадщини Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації приймає пропозиції від громадських організацій у сфері культури відповідного функціонального спрямування щодо кандидатів до складу конкурсної комісії.

          Членом конкурсної комісії не може бути особа, яка:

-   за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена;

-   має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення;

-   є близькою особою або членом сім'ї учасника конкурсу чи органу управління;

-   є членом трудового колективу позашкільного навчального закладу «Освітньо-культурний центр «Дивосвіт».

Відбір кандидатур для включення до складу конкурсної комісії від громадських організацій здійснюється шляхом жеребкування.

Для участі у жеребкуванні громадська організація у сфері культури відповідного функціонального спрямування в установлені строки подає на паперових та електронних носіях:

-   лист у довільній формі, підписаний керівником громадської організації, із зазначенням трьох кандидатур, які рекомендуються для включення до складу конкурсної комісії. До листа додаються заява та анкета за визначеними формами, що додаються;

-   копію статуту громадської організації, завірену належним чином.

Відповідальність за достовірність поданих даних несе громадська організація, що рекомендує кандидатуру для включення до складу конкурсної комісії.

Кандидатури, подані від громадської організації у сфері культури, функціональне спрямування якої не відповідає напрямкам діяльності позашкільного навчального закладу «Освітньо-культурний центр «Дивосвіт» до участі у жеребкуванні не допускаються.

Пропозиції щодо участі представників громадських організацій у конкурсній комісії подавати в Управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації до 28 лютого 2018 року включно разом з відповідними документами, що підтверджують повноваження представників громадських організацій на їхнє членство у конкурсній комісії за адресою: просп. В.Маяковського, 29, м. Київ, 02225, е-mail: kyltyra_ drda@ukr.net.

Довідки за телефоном: (044) 515-96-01

Зразок заяви та анкета


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux