Головна  →  Новини  →  13 лютого 2018

У Деснянському районі продовжується демонтаж «розливайок»

 

На виконання доручення голови Деснянської райдержадміністрації Геннадія Заболотного, під головуванням першого заступника голови Деснянської РДА Віктора Крохмалюка пройшла нарада з приводу недопущення функціонування тимчасових та капітальних споруд, у яких здійснюється торгівля алкогольними напоями на розлив.

До конструктивного діалогу також долучилися помічники народного депутата України Борислава Берези, депутати Київської міської ради VIII скликання Михайло Буділов та Володимир Назаренко, заступник начальника Деснянського Управління поліції Головного управління національної поліції у місті Києві Віталій Юрченко, начальник Управління будівництва, архітектури та землекористування Валентина Кривошей, керівник ГО «Деснянське районне громадське формування з охорони громадського порядку і державного кордону міста Києва» («Муніципальна варта») Сергій Поздняков, представники структурних підрозділів Деснянської райдержадміністрації.

За результатами моніторингу території району, спеціалістами профільних відділів Деснянської райдержадміністрації були напрацьовані переліки тимчасових та капітальних споруд з продажу алкогольних напоїв на розлив, з них: 39 МАФів та 26 капітальних споруд. Серед власників тимчасових споруд, які сплатили пайову участь, проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу стосовно необхідності прибирання алкогольних напоїв з асортиментного переліку та використання ТС виключно за передбаченим призначенням.

Наразі вже демонтовано 10 МАФів, які здійснювали продаж алкогольних напоїв на розлив. Завдяки допомозі помічників народного депутата України Борислава Берези під час наради до наявних переліків додали нові адреси. Варто зазначити, що вищезазначений перелік постійно оновлюється, у ході виявлення нових споруд з продажу алкоголю.

Активна робота із зазначеного питання продовжується.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]