Головна  →  Новини  →  10 жовтня 2013

Відбулася телефонна “гаряча лінія” з головою Деснянської райдержадміністрації Станіславом Прокопенком.

 

Сьогодні відбулася телефонна “гаряча лінія” з головою Деснянської райдержадміністрації Станіславом Прокопенком. Протягом години мешканці району мали можливість отримати відповіді на запитання щодо роботи Деснянської РДА та її структурних підрозділів, комунальних служб району, управлінь та споріднених установ, а також порушити особисті питання, які потребують вирішення органами влади.

Цього разу під час телефонної “гарячої лінії” мешканці району порушили питання відсутності гарячого водопостачання та низького тиску подачі води у будинку №42 по вулиці Путивльській у селищі Биківня, видачі закордонних паспортів у Центрі надання адміністративних послуг, відновлення благоустрою після розриття, завезення грунту та висадки дерев на прибудинковій території по проспекту Маяковського,12-а, умов отримання «Картки киянина», розподілу житлової площі.

– Телефонні “гарячі лінії” – популярний і оперативний метод прийняття, обробки та контролю звернень громадян. Саме для встановлення більш доступного і оперативного взаємозв’язку між владою та населенням вони і були запроваджені. Крім того, вони дають можливість зрозуміти наскільки виконавці на місцях ефективно вирішують проблеми людей. А це – одне з головних завдань, які перед нами ставить Президент України Віктор Янукович. Жодне з питань, яке надходить під час телефонної “гарячої лінії” не залишається без уваги і береться під мій особистий контроль, – зазначив голова Деснянської райдержадміністрації Станіслав Прокопенко.

Наразі на виконання доручень Президента України за результатами проекту “Діалог з країною” щодо модернізації системи роботи зі зверненнями громадян та забезпечення максимального вирішення питань, порушених громадянами, у Деснянській райдержадміністрації опрацьовуються питання впровадження нових форм комунікацій з мешканцями району.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]