Головна  →  Новини  →  10 жовтня 2013

Станіслав Прокопенко нагородив юних переможниць конкурсу «Чемпіонський урок киянина в моєму житті».

Станіслав Прокопенко нагородив юних переможниць конкурсу «Чемпіонський урок киянина в моєму житті».

 

Голова Деснянської райдержадміністрації Станіслав Прокопенко привітав із перемогою у конкурсі «Чемпіонський урок киянина», який проходив у Греції цього літа, юних мешканок Деснянського району – Олександру Матвійчук та Анну Босу.

Цього року конкурс «Чемпіонський урок киянина» від дворазового чемпіона світу та Європи, п’ятиразового чемпіона світу серед військовослужбовців, чемпіона світу серед студентів, п’ятнадцятиразового чемпіона України та Радянського Союзу з фехтування на рапірах Юрія Чижа, який було започатковано у Деснянському районі, розширив свої межі і дійшов до Греції. Саме в місті Солоніки у Міжнародному дитячому таборі також було проведено конкурс, переможницями якого стали учениці 9-го класу Олександра Матвійчук (школа №263) та Анна Боса (школа №306) Деснянського району.

– Районною владою, педагогами та вихователями закладів освіти проводиться активна робота по залученню дітей і молоді до спорту та здорового способу життя. У школах Деснянського району пройшло більше тисячі “Чемпіонських уроків”. Зустрічі молоді з прославленими спортсменами стали доброю традицією. Саме з Деснянського району стартувала акція “За руку з кумиром”, отримали путівку у велике спортивне життя змагання з силових видів спорту “Богатирські ігри”, художньої гімнастики “Золота лілія”, боксу “Перша рукавичка”. Зустрічі з відомими українськими спортсменами, олімпійськими чемпіонами різних поколінь, екскурсії до тренувальних баз збірної України та ФК “Динамо” (Київ), відвідування домашніх матчів, міжнародних турнірів та матчів єврокубку надихають юнаків та дівчат на спортивні досягнення, – сказав Станіслав Прокопенко.  

Станіслав Прокопенко вручив дівчатам Почесні грамоти та комплекти канцелярського приладдя.

IMG_8132

IMG_8136

IMG_8138

IMG_8148

IMG_8153

IMG_8160

IMG_8162

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]