Портал в режимі тестування та наповнення
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Деснянська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

За участю Станіслава Прокопенка відбулася виїзна нарада з питань розвитку транспортної інфраструктури у Деснянському районі.

Опубліковано 09 жовтня 2013 року о 16:29
фото

 

На виконання доручень Президента України щодо розвитку транспортної інфраструктури за участю голови Деснянської райдержадміністрації Станіслава Прокопенка, представників КП «Київпастранс», «Київтранспарксервіс», КК «Київавтодор», КП «Автотранспортник», ДАІ Деснянського району, КП ШЕУ відбулася робоча виїзна нарада з питань розвитку транспортної інфраструктури Деснянського району.

Учасники наради проїхали маршрутом швидкісних трамваїв №№ 4,5, та трамваю №28. Станіслав Прокопенко звернув увагу учасників наради на необхідності здійснення  часткової реконструкції транспортної розв’язки  на перетині вул.Бальзака та проспекту Ватутіна,  що розвантажить рух на вул. Братиславській та бульварі Перова; влаштування під’їзду  спеціального транспорту з боку вул.Вершигори шляхом укладання бетонних плит між рейками на станції «Троєщина-2»; впровадження додаткових заходів із забезпечення безпеки дорожнього руху на маршрутах; проведення робіт із зменшення шуму від руху трамваїв та відкриття тролейбусної лінії на ділянці від вул.Милославської від вул.Радунської до пр.Маяковського, що дасть можливість організувати кільцевий тролейбусний маршрут та підвезення пасажирів до станцій метрополітену і швидкісного трамваю. 

Також очільник Деснянського району зазначив, що відповідними службами Деснянської райдержадміністрації і надалі проводитиметься робота з створення комфортних умов для пасажирів та обслуговуючого персоналу.

– Збільшимо кількість навісів з місцями для сидіння на зупинках очікування потягу для забезпечення  комфортних умов для пасажирів та створимо відповідні санітарно-побутові умови для водіїв та обслуговуючого персоналу швидкісних трамваїв – встановимо пункти прийому їжі та для відпочинку між рейсами. Також будемо встановлювати зупинкові комплекси на відокремленому трамвайному полотні, які б мали дозвіл лише на торгівлю друкованою продукцією та квітами, – зазначив Станіслав Прокопенко.

Під час виїзної наради також було наголошено на необхідності постійного утримання в належному стані огорожі трамваю на дільниці від станції «Троєщина-2» до початку вул. Бальзака (усунення малюнків та написів) та  паркувальних майданчиків, розміщених вздовж лінії швидкісного трамваю по вул. Бальзака.

Під час руху трамваю учасники наради обговорили питання подальшого розвитку трамвайного сполучення до перспективної станції метро «Райдужна», від якої планується рух кільцевого маршруту трамваю на житловий масив «Вигурівщина-Троєщина» до завершення будівництва лінії метрополітену.

Продовжили виїзну нараду учасники за маршрутом трамваю №28, відзначивши на необхідності влаштування колесовідбійної стрічки в районі ринку «Лісовий» для унеможливлення паркування транспорту на відокремленому трамвайному полотні та перетину пішоходами  вул.Миропільської  у   невстановлених для цього місцях; прискорення будівництва розв’язки на станції метро «Чернігівська» та перехресті вулиць Червоноткацька та Червоногвардійська.

IMG_7872

IMG_7879

IMG_7896

IMG_7902

IMG_7913


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux