Портал в режимі тестування та наповнення
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Деснянська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

У 2014 році розпочнуть будівництво Великої кільцевої дороги та капітально відремонтують шляхопроводи.

Опубліковано 08 жовтня 2013 року о 11:53

 

Заступник голови Київської міської державної адміністрації Михайло Костюк підбив підсумки роботи дорожньо-транспортної галузі в 2013 році та окреслив завдання на 2014.

Так, під час розширеного засідання Колегії КМДА він доповів, що основні роботи в 2013 році велися на транспортній розв’язці на Поштовій площі. Тут у рамках реконструкції було відновлено пам’ятник морякам «Героїчної Дніпровської флотилії» на Рибальському півострові, завершено будівництво естакади та відкрито рух автотранспорту в першій частині тунелю.

Крім того, цього року розпочалася реконструкція просп. Перемоги й уже виконано роботи на ділянці від кемпінгу «Пролісок» до Святошинського шляхопроводу.

Продовжувалося будівництво і Подільського мостового переходу.

«Розвиток транспортної галузі завжди був і залишатиметься одним із найбільш важливих напрямів роботи міської влади. На виконання завдань Президента України цього року активно велися роботи із розбудови дорожньо-транспортної мережі та удосконалення якості надання транспортних послуг мешканцям міста. Наступного року ми продовжимо реалізацію проектів із розвитку транспортної інфраструктури», – додав заступник голови КМДА.

Так, у 2014 році, за словами Михайла Костюка, планується будівництво Великої кільцевої дороги на ділянці від просп. Рокоссовського до вул. Богатирської, а тоді до Оболонського просп.

Крім того, буде виконана реконструкція транспортного вузла на правобережних пiдходах до Пiвденного мосту зi з'їздами з вул. Саперно-Слобiдської на Столичне шосе та реконструкція транспортної розв’язки на Ленінградській площі. Облаштовуватимуть наступного року й пішохідну зону на вул. Сагайдачного.

Одним із найважливіших завдань на 2014 рік є капітальний ремонт шляхопроводів. Зокрема, у планах міста виконати ремонтні роботи на таких об’єктах: шляхопроводі на перетині вул. Фрунзе та вул. О. Теліги, на перетині просп. Комарова та бульв. Лепсе, шляхопроводах №1, 2, 3 через лінію швидкісного трамваю транспортної розв’язки на перетині просп. Леся Курбаса та вул. Г. Юри, на перетині просп. Науки та магістралі безперервного руху, автопроїздах мосту Метро через Русанівську протоку р. Дніпро, а також відремонтувати мостове полотно та деформаційні шви металевої прогонової будови Московського мосту.

Будуть виконані роботи і з капітального ремонту зливостокової системи.

Разом із тим, продовжаться роботи з будівництва Подільського мостового переходу, термін введення в експлуатацію якого, за умов стабільного фінансування, заплановано на кінець 2015 року. Також планується завершити наприкінці наступного року реконструкцію просп. Перемоги.

http://kievcity.gov.ua/news/10561.html


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux