Головна  →  Новини  →  7 жовтня 2013

Деснянці взяли участь у Всесвітньому дні ходьби.

 

У неділю, 6 жовтня 2013 року,  мільйони людей різного віку та фізичної підготовки по всьому світу вийшли на вулиці міст для участі у Всесвітньому дні ходьби. Захід проходив одночасно в 130 країнах світу.

Всесвітній день ходьби у Києві відбувся за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Київської міської державної адміністрації та міжнародної організації «Tafisa». Усі прихильники активного способу життя урочисто стартували з Майдану Незалежності о 13.00 та пройшли сформованою колоною по центральних вулицях міста по спеціально розробленому маршруту у 4,3 км.

Разом з киянами й гостями столиці  до учасників акції приєдналися Міністр молоді та спорту України Равіль Сафіуллін, депутати Верховної Ради України, представники посольств різних держав в Україні, видатні спортсмени, олімпійські чемпіони, члени громадських організацій і рухів різного спрямування діяльності.

Також у межах заходу відбулися естафети, конкурси, майстер-класи з різних видів спорту, виступи спортивних колективів і лотерея.

Зокрема, Деснянський район на показових виступах був представлений спортивними клубами «Центр східних єдиноборств» (айкідо та таеквон-до), «Гонг» (бокс) , «Торос» (кікбоксинг) Центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

1

2

3

4

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]