Портал в режимі тестування та наповнення
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Деснянська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

У Деснянському районі обговорили хід підготовки районного господарства до роботи в осінньо-зимовий період.

Опубліковано 26 вересня 2013 року о 14:59
фото

 

Сьогодні під головуванням голови Деснянської райдержадміністрації Станіслава Прокопенка відбулося розширене засідання Колегії за участю керівників структурних підрозділів Деснянської РДА. Питання, винесене на порядок денний Колегії стосувалося ходу підготовки районного  господарства  до  роботи  в  осінньо-зимовий   період  2013/2014 р. станом  на  20 вересня 2013 року.

Так, під час підготовки  житлового  фонду  до  роботи  в  осінньо-зимовий  період    відремонтовано  39024  квадратних   метрів покрівлі, 37330 погонних метрів стиків, відновлено опалення   сходових  клітин  в 30  житлових  будинках та ізоляцію  на  внутрішньобудинкових   системах  центрального опалення  200 житлових будинків, закуплено 200 манометрів та 200 термометрів, виконано чергову  повірку  1560 манометрів.

З випередженням графіка до роботи в осінньо-зимовий період проходить підготовка лікувально-профілактичних закладів Деснянського району. Так усі 8 лікувальних закладів району отримали акти готовності до опалення – тут проведено ремонт теплових пунктів та теплової ізоляції, промивку систем теплопостачання, антикорозійне покриття трубопроводів, профілактичний ремонт запірної арматури холодного та гарячого водопостачання, капітальний ремонт покрівель.

Триває згідно графіка і підготовка до роботи в зимовий період 123 закладів освіти. Так, у навчальних закладах здійснено загальний контроль технічного стану мереж гарячого водопостачання, центрального опалення, проведено капітальний ремонт модульних індивідуальних теплопунктів в 16 закладах освіти на суму 160 тис. грн., капітальний ремонт тепломережі СШ № 250, виконані поточні ремонти мереж дошкільних закладів №№534, 690, 744, НВК «Світанок», шкіл №№119, 278, 251.  За рахунок коштів бюджету розвитку спеціального фонду виконано капітальний ремонт покрівлі у 22 закладах освіти, у 26 дитячих садочках та 4  школах старі вікна замінено на металопластикові.

На підготовку закладів культури до роботи в осінньо-зимовий період 2013/2014 років витрачено 376 тисяч 840 грн. Проведено ремонт, заміри опору ізоляції внутрішніх електромереж, підготовлено теплопункти до опалювального сезону у бібліотеках району, Школі мистецтв №3, музичній школі №24, освітньо-культурному центрі «Дивосвіт», Центрі естетичного виховання «Гармонія», Будинку культури. Також планується замінити старі вікна на металопластикові в Будинку культури та провести роботи, пов’язані із утепленням, ремонтом вікон та дверей у ОКЦ «Дивосвіт», ЦЕВ«Гармонія», Будинку культури, ДМШ № 24, ЦБС, КДШМ № 3.

Голова Деснянської райдержадміністрації Станіслав Прокопенко тримає на особистому контролі стан підготовки районного господарства до роботи в осінньо-зимовий період. Станіслав Миколайович дав ряд доручень відповідним структурним підрозділам райдержадміністрації та комунальним підприємствам району щодо прискорення виконання запланованих заходів з підготовки житлового господарства до роботи в осінньо-зимовий період.

– Сьогодні в установах, організаціях, службах та управліннях Деснянської райдержадміністрації триває підготовка до роботи в осінньо-зимовий період. Наскільки важливо провести її якісно та ефективно ми вже знаємо на прикладі минулоїї зими, яка підготувала багато сюрпризів у вигляді великих та частих снігопадів. Тому заздалегідь треба потурбуватися про безперебійну роботу комунальних підприємств взимку, – сказав Станіслав Прокопенко.

IMG_5587

IMG_5568

IMG_5590

IMG_5598


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux