Головна  →  Новини  →  25 вересня 2013

Станіслав Прокопенко привітав працівників дошкільної освіти з професійним святом.

Станіслав Прокопенко привітав працівників дошкільної освіти з професійним святом.

 

27 вересня в нашій країні відзначається День дошкільника та працівників дошкільної освіти. Освітяни Деснянського району відзначили своє професійне свято урочистим заходом «Веселковий світ дитинства», який було організовано для керівників, вихователів  дошкільних закладів та дітлахів у дитячому садочку №333.

На свято до працівників дошкільної освіти завітав голова Деснянської райдержадміністрації Станіслав Прокопенко. Станіслав Миколайович поєднав робочий візит до дошкільного закладу з метою перевірки умов перебування в ньому дітей з приємною місією – привітанням працівників дошкільної освіти з професійним святом.

– Шановні  вихователі сердечно вітаю вас з професійним святом. Дошкільний вік особливо важливий і відповідальний період у житті дитини, в цьому віці формується особистість. Подальша доля кожної дитини  багато в чому залежить від терпіння та мудрості вихователя. Новими Соціальними ініціативами Президента України Віктора Федоровича Януковича „Діти – майбутнє України” передбачено забезпечення доступу кожної дитини до дошкільної освіти. Сьогодні приділяємо значну увагу темі забезпечення дітей необхідною кількістю дошкільних закладів. У Деснянському районі розроблено план відновлення дошкільних навчальних закладів та груп до 2015 року шляхом виведення оренди, реорганізації, ремонту аварійних приміщень, –  звернувся до присутніх Станіслав Прокопенко.

Під час урочистого заходу вихователі та керівники дошкільних дитячих закладів разом із своїми вихованцями провели майстер-класи з квілінгу, валяння, паперопластики,  лего-техніки, пісочної терапії та аквааеробіки у басейні.

Сьогодні в Деснянському районі функціонує 61 дошкільний навчальний заклад. З початку року відновлено роботу 22 дошкільних груп, які відвідує 450 діточок. В 2014 році для 415 маленьких  деснянців планується створити ще 22 групи.

DSC_0007

IMG_5320

IMG_5414

IMG_5415

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]