Головна  →  Оголошення  →  8 липня 2015

До уваги мешканців Деснянського району!

 

Триває літня оздоровча кампанія для дітей пільгових категорій!

Відповідно до путівок, наданих Департаментом освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), з початку літньої оздоровчої кампанії  спеціалістами Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Деснянської райдержадміністрації направлено на оздоровлення та відпочинок 94 дитини з числа пільгових категорій.

Так, юні деснянці зараз відпочивають у дитячих оздоровчих центрах «Молода гвардія» (м. Одеса), «Зачарована долина» (Закарпатська область.,  Іршавський район), «Зміна» (Київська область Бородянський район с. Пилиповичі), «Казка» (Львівська область Сколівський район  с. Коростів), «Витоки» (Черкаська область).

Літня оздоровча кампанія триває, а отже продовжується підбір дітей пільгових категорій на наступні зміни.

Детальну інформацію про відпочинок та оздоровлення дітей пільгових категорій можна дізнатись в Управлінні у справах сім’ї, молоді та спорту Деснянської райдержадміністрації за адресою: просп. Маяковського, 29, 1-й поверх, кімната 110, телефон: 546-54-06 або у Деснянському районному у м. Києві Центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  за адресою: вул. Сабурова, 8, телефон: 515-66-00.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]