Головна  →  Новини  →  7 грудня 2021

Нагороджено переможців фестивалю «Повір у себе»

Нагороджено переможців фестивалю «Повір у себе»

 

 

З нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю відбулося нагородження переможців фестивалю творчості дітей та молоді з інвалідністю «Повіримо у себе».

 

Організатори фестивалю – Київський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за сприяння Служби у справах дітей та сім’ї КМДА у партнерстві з Департаментом культури КМДА, Київським міським методичним центром закладів культури та навчальних закладів, Київським міським Палацом ветеранів, а також районні управління соціального захисту.

 

За результатами конкурсу переможцями стали 150 учасників у десяти номінаціях, які об’єднані у чотири творчі напрями.

 

Серед переможців – і вихованці Дитячого будинку сімейного типу Деснянського району, створеного на базі родини Юлії Краснокутської. Вони здобули перемогу в номінації «Інтегрований колектив. Жестова пісня»

 

Довідково.

 

Третього грудня в Україні й у світі відзначається Міжнародний день людей з обмеженими фізичними можливостями, який був проголошений Генеральною Асамблеєю ООН у 1992-му році.

 

«Повіримо у себе» – соціокультурна практика формування у громадськості Києва неупередженого ставлення до людей з інвалідністю, ідеї інклюзивного суспільства – суспільства рівних можливостей, що може допомогти сформувати правильну суспільну думку про людей з інвалідністю без стереотипів «героїзму» та «жалю».

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]