Головна  →  Новини  →  18 вересня 2013

Мешканці Деснянського району поспілкувалися із Станіславом Прокопенком під час «Прямого зв’язку» Контактного центру.

Мешканці Деснянського району поспілкувалися із Станіславом Прокопенком під час «Прямого зв’язку» Контактного центру.

 

Сьогодні, 17 вересня 2013 року, мешканці Деснянського району мали можливість поставити свої запитання Станіславу Прокопенку, голові Деснянської райдержадміністрації. Спілкування відбулося у рамках спецпроекту “Прямий зв’язок із київською міською владою”, що створений Контактним центром за підтримки КМДА.

Кожний бажаючий мав змогу отримати відповідь на поставлене запитання. Здебільшого мешканців Деснянського району цікавили запитання підготовки житлового господарства до роботи у осінньо-зимовий період, відновлення гарячого та холодного водопостачання, асфальтування міжбудинкових проїздів між будинками 54-60 по вулиці Бальзака, ремонту під’їздів, герметизації стиків у квартирі, дооблаштування дитячого майданчика по вулиці Драйзера, 20а,  приведення у порядок прибудинкової території по вулиці Цвєтаєвої, 16, відновлення благоустрою після розриття під час виконання аварійних робіт ПАТ «Київенерго» по вулиці Драйзера,9г, ліквідації незаконно встановлених МАФів, які торгують алкогольними напоями та інші.

Також під час «Прямого зв’язку» мешканці Деснянського району висловили вдячність голові Деснянської райдержадміністрації за організацію та проведення у Деснянському районі «Богатирських ігор», які сьогодні вже вийшли за рамки районних і набули Всеукраїнського масштабу.

Всього під час «Прямого зв’язку» Станіслав Прокопенко відповів на 25 запитань. Порушені питання направлено до відповідних структурних підрозділів Деснянської райдержадміністрації для опрацювання та виконання. 

1

2

3

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]