Портал в режимі тестування та наповнення
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Деснянська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

На Центральній спортивній арені Деснянського району сьогодні стартував фестиваль «Звитяга Нескорених»

Опубліковано 15 травня 2021 року о 22:41
фото

 

 

Ветерани та військовослужбовці Збройних сил України, Національної гвардії, Державної прикордонної служби, Національної поліції, Служби безпеки України, ветерани добровольчих формувань, які отримали поранення, були травмовані чи захворіли внаслідок виконання службових обов’язків в зоні бойових дій АТО/ООС стали учасниками фестивалю «Звитяга Нескорених».

 

В рамках проведення фестивалю «Звитяга Нескорених» проходить відбір до Національної збірної команди, яка вперше представить Україну на міжнародних мультиспортивних змаганнях «Warrior Games 2021» («Warrior Games Team Ukraine»), що відбудуться в місті Орландо, штат Флорида, США.

 

«Для мене велика честь, разом з вами сьогодні дати старт змаганням Нескорених. Я пишаюся, що Київ приймає таку важливу спортивну подію – змагання патріотів. Сильних духом людей, які через біль, виснажливу роботу над собою, крок за кроком ідуть до нових перемог. У кожного з вас – свій подвиг і своя історія. Ви – уособлення сили і мужності. Ви – Нескорені! Я дякую за те, що ви обрали спорт, стали прикладом для всіх українців. Прикладом гідності, стійкості і патріотизму», – сказав мер Києва Віталій Кличко, відкриваючи фестиваль.

 

Цього року До програми ігор входить 12 видів спорту: стрільба з лука, гольф, кульова стрільба, легка атлетика, велоспорт, плавання, веслування на тренажерах, баскетбол на візках, регбі на візках, пауерліфтинг і волейбол сидячи.

 

Відбір та підготовку збірної України 2021-го року здійснює Міністерство ветеранів України спільно з Центром стратегічних комунікацій «СтратКом Україна», Федерацією стронгмену України, БФ «Повернись живим» та підтримки міжурядової робочої групи.

 

«Ми пишаємося тим, що саме у Деснянському районі сьогодні проходять національні змагання «Ігри Воїнів». Це – парад мужніх людей, які поклали своє здоров`я в ім’я України. Дуже приємно, що районний Центральний стадіон, після реставрації, став сучасною спортивною ареною для проведення змагань з різних видів спорту. Ми раді, що цими можливостями сьогодні можуть скористатися і ветерани, та військовослужбовці. Бажаємо учасникам змагань, серед яких є і деснянці, перемоги та взяти участь у Міжнародних змаганнях «Warrior Games», які пройдуть у вересні 2021-го року в Орландо», – зазначив голова Деснянської райдержадміністрації Дмитро Ратніков.

Довідково.

«Warrior Games» («Ігри Воїнів») – це міжнародний мульти-спортивний захід для військовослужбовців та ветеранів, що отримали поранення, травми чи

захворювання під час виконання службових обов’язків. Серед учасниць –команди з восьми країн світу – США, України, Австралії, Канади, Великобританії, Данії, Нідерландів та Грузії. «Warrior Games» організовує Міністерство оборони США з 2013 року.

Цього року «Warrior Games» проходитимуть з 8 по 23 вересня у місті Орландо, штат Флорида, США.

ФОТОЗВІТ


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux