КМДА Київська міська державна адміністрація


30 квітня 2021

Самотніх людей поважного віку та осіб з інвалідністю привітали зі святом Великодня

Самотніх людей поважного віку та осіб з інвалідністю привітали зі святом Великодня

 

З весною до нас завжди приходить Великдень – символ пробудження та воскресіння природи, відродження життя та надії.

Незважаючи на локдаун, традиційно, з нагоди Великодня 1 тисяча 100 осіб та дітей з інвалідністю, які перебувають на обслуговувані в Територіальному центрі, отримали пасхальні кулічі, що були придбані за кошти міської цільової програми «Турбота. Назустріч киянам» на 2019-2021 роки».

Всім без винятку, а також самотнім людям поважного віку та особам з інвалідністю, які знаходяться в групі підвищеного ризику, соціальні робітники рознесли пасхальні кулічі за місцем проживання та привітали підопічних з прийдешнім Великоднем, побажали всім, щоб святковий передзвін наповнив серця вірою, теплом та любов’ю.

Окрім цього, соціальні робітники Територіального центру заздалегідь потурбувались та закупили всі необхідні продукти харчування до святкового столу самотнім людям поважного віку, особам з інвалідністю, які перебувають на обслуговуванні та залишились безпорадними сьогодні.

Святкові подаруночки отримали кошенята та песики, якими опікуються самотні люди поважного віку та особи з інвалідністю. Щасливі домашні улюбленці з радістю поласували кормом для котів і собак, який безкоштовно надав «Благодійний Фонд «Щаслива лапа».

Вітаємо з прийдешнім святом Великодня!

ФОТОЗВІТ



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.