КМДА Київська міська державна адміністрація


12 березня 2021

Вітаю вас з Днем українського добровольця!

Вітаю вас з Днем українського добровольця!

 

Шановні бійці добровольчих батальйонів, добровольці Збройних Сил України, Нацгвардії!

 Ви першими стали на захист Батьківщини, не чекаючи на мобілізацію, першими записалися у добровольчі батальйони, пішли у Нацгвардію та Збройні Сили, щоб зупинити агресора. Загалом у конфлікті на сході України брали участь майже 40 добровольчих батальйонів.

Сьогодні я хочу пригадати кожного поіменно з Героїв-добровольців нашого району, які не повернулися додому – Андрій Прищепюк («Шершень»), Олег Онікієнко («Карсар»), Альберт Падюков, Микола Щуренко («Артист»), Ігор Шептицький («Шип»), Олександр Підлубний («Хруст»), Антон Кіреєв («Сіфон»), Олександр Вінніков («Лісник»), Михайло Станіславенко, Денис Денисюк («Дюс»), Сергій Баула («Ворон»), Андрій Бордюжа.

Вічна пам’ять Героям!

Герої не вмирають, поки живуть у наших серцях!

Також ми вклоняємося перед бійцям, які пройшли пекло найтяжчих бойових операцій, та вижили у казані війни. Ви – справжні українці, Ви – герої, лицарі духу, добра та відданості, які не чекали винагороди за свою справу. На Вашому прикладі будуть вчитися прийдешні покоління.

На жаль, до цього часу тривають бої за повне звільнення України, але ви своїм прикладом вселяєте у нас впевненість, що перемога буде за нами!

Бажаю вам родинного щастя та злагоди, здоров’я, щастя й нових звершень у благородній справі служіння Україні та її народові.

 

З повагою та великою шаною,

в.о. голови Деснянської районної

в місті Києві державної адміністрації                                                Ірина АЛЄКСЄЄНКО



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.