КМДА Київська міська державна адміністрація


11 березня 2021

Перший роллердром на Лісовому масиві – мрія чи реальність?

 

Сьогодні відбулося чергове засідання комісії з питань громадського бюджету під головуванням в.о. голови Деснянської райдержадміністрації Ірини Алєксєєнко. На розгляд винесений проєкт «Перший роллердром на Лісовому» з ініціативи його автора Миколи Слободенка. Під час детального обговорення, спільно з автором, проєкт було направлено на доопрацювання.

«Громадський бюджет – демократичний процес, який надає можливість кожному деснянцю брати участь у розподілі коштів міського бюджету через створення проєктів для покращення міста та голосування за них. Проєкти охоплюють найважливіші сфери життєдіяльності Деснянського району і важливо, щоб якомога більше інноваційних та важливих ініціатив було реалізовано», – зазначила Ірина Алєксєєнко.

Варто зазначити, що по вул. Курчатова, 3-Б розташований занедбаний спортивний майданчик. На зазначеній території відсутні спортивні та ігрові елементи. Огорожа та покриття майданчика знаходяться в аварійному стані. Відсутнє освітлення. Наражаючи себе на небезпеку, діти катаються по дорогах та міжквартальних проїздах.

Сучасний роллердром може вирішити цілий ряд проблем. Забезпечити спокій батькам та безпеку дітям. Створення роллердрому дасть змогу дітям та дорослим займатися спортом на сучасному і безпечному роллердромі.

«Ідея створення роллердрому з’явилася два роки тому. Тоді нам ще не вистачало досвіду. Тому наша команда ОСН КК «Лісовий» стала учасником ГБ та перемогла з трьома проєктами, отримавши практичний досвід. Цього року ми вирішили «підняти планку» та зробити великий соціальний проєкт для мешканців Лісового масиву. Наша ініціатива покликана звернути увагу на виховання спортивної молоді та на їхню безпеку під час занять спортом. Таким чином, облаштування сучасного роллердрому дасть можливість уберегти дітей від небезпеки. Зробимо Лісовий краще!», – зазначив автор проєкту Микола Слободенко.

Переглянути проєкт ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/18/133.

Також, ознайомитися з усіма проєктами ви можете на сайті: https://gb.kyivcity.gov.ua/projects

Разом змінимо Деснянський район на краще!

ФОТОЗВІТ



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.