Головна  →  Новини  →  25 лютого 2021

Від Деснянського району з любов’ю!

Від Деснянського району з любов’ю!

 

В рамках акції «З надією в серці», сьогодні відбулася передача зібраних теплих речей, одягу, взуття, іграшок та інших необхідних речей для дітей дитячих будинків в зоні ООС через представників Національної гвардії України.

У акції взяли участь 123 заклади освіти Деснянського району, які зібрали майже 10 т вантажу. Долучилася до акції і в.о. голови Деснянської райдержадміністрації Ірина Алєксєєнко, яка передала від себе особисто дві коробки іграшок та стільки ж цукерок.

«Допомога ближньому – благородна річ. Нажаль, у світі так багато дитячих сердець, які позбавлені батьківської любові та родинного тепла. І, якщо у нас є можливість їм допомогти, то треба обов’язково це робити якомога частіше. Я вражена кількістю небайдужих деснянців до чужої біди, які долучилися до акції. Низький уклін кожному з них, адже вони виховують справжніх людей з великої літери та патріотів України», – зазначила Ірина Алєксєєнко.

Варто зазначити, що протягом лютого у закладах освіти Деснянського району пройшла акція «З надією в серці».

В зоні ООС та в «сірій» зоні є багато дітей, які потребують найнеобхіднішого: теплого одягу, взуття, іграшок, книжок та іншого. Це діти з дитячих будинків, притулків, соціально незахищених сімей. Саме зараз їм необхідна наша увага, підтримка та допомога. Управління освіти Деснянської райдержадміністрації неодноразово через представників Національної гвардії України передавали на передову теплі речі, сувеніри, поробки, які власноруч виготовляли учні та вихованці закладів освіти нашого району.

Довідково.

Управління освіти Деснянської райдержадміністрації три роки поспіль тісно співпрацює з Управлінням цивільно-військового співробітництва Національної гвардії України – органом Збройних Сил України, що був створений у 2014 році для координації взаємодії силових структур з місцевою владою, бізнесом та міжнародними організаціями для вирішення проблем цивільного населення у зоні збройного конфлікту на сході України.

Серед спільних заходів Управління освіти та Управління цивільно-військового співробітництва Національної гвардії України – патріотичні акції, проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військо-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), тренінги з тактичної медицини для вчителів предмету «Захист України» та участь юних джурів – переможців гри «Сокіл» («Джура») у відзначенні Дня Державного Прапора України за участю Президента України.

ФОТОЗВІТ

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]