КМДА Київська міська державна адміністрація


22 лютого 2021

Запрошуємо на виставку «Мистецтво без обмежень»

Запрошуємо на виставку «Мистецтво без обмежень»

 

 

103 художніх полотна написано учасниками виставки «Мистецтво без обмежень», в яких відображена історія, краєвиди, архітектурне надбання міста Умані, а також 91 портрет жителів міста.

 

Виставка – результат «Міжнародного симпозіуму-пленеру художників з інвалідністю», що проходив в рамках грантового проекту товариства дружби із зарубіжними країнами за фінансової підтримки Українського культурного фонду. Під час пленеру також здійснено 42 майстер-класи, 21 екскурсія та екскурсійний супровід.

 

Мета заходу – розвиток потенціалу митців з інвалідністю, активне впровадження інклюзивного підходу до реалізації культурно-освітніх завдань, промоція інклюзивного мистецтва в українському суспільстві, розвиток інклюзивного туризму.

 

Партнери проєкту – Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини (факультет соціальної та психологічної освіти, факультет мистецтв, факультет української філології), Центр інтегрованих соціальних послуг міста Умані, Уманське міське товариство дружби із зарубіжними країнами, відділ туризму, відділ культури, відділ у справах сім’ї та молоді, відділення «Клініка дружня до молоді» Уманської дитячої лікарні та громадська організація «Арт-Умань».

 

Увага, деснянці!

 

Сьогодні виставка представлена в Галереї мистецтв Деснянського району (вул. Драйзера,6).

 

Запрошуємо до Галереї мистецтв Деснянського району на виставку «Мистецтво без обмежень»!

 

Виставка триватиме до 7 березня 2021-го року.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.