Головна  →  Новини  →  15 січня 2021

Комунальні служби Деснянського району у цілодобовому режимі усувають наслідки різкої зміни погодних умов

Комунальні служби Деснянського району у цілодобовому режимі усувають наслідки різкої зміни погодних умов

 

Сніг – кому в радість, а для кого це буденна робота.

Відтак, станом на 8:00, до ліквідації наслідків негоди наразі залучено 45 одиниць спецтехніки та 86 працівників КП ШЕУ Деснянського району. Під час прибирання головних транспортних артерій району та тротуарів вже використано 165 т піскосоляної суміші та 227 т солі.

Працівники комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Деснянського району м. Києва» зрання приступили до очищення від снігу прибудинкові території підвідомчих житлових будинків. До роботи залучено 486 працівників ЖЕДів та 15 одиниць спецтехніки. Під час прибирання комунальники вже використали 53 т піскосоляної суміші.

Також 71 працівник КП УЗН Деснянського району та 6 одиниць техніки продовжують доочищати пішохідні доріжки у парках та скверах від снігу. Під час прибирання використано 2 т піскосоляної суміші.

Окрім цього, 6 інспекторів відділу контролю за благоустроєм та збереженням природного середовища Деснянської райдержадміністрації зранку проводять рейди територією району для виявлення недоліків з прибирання снігу та накрижень. Основна увага приділяється комерційному сектору.

Роботи триватимуть й надалі.

ФОТОЗВІТ

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]